dimarts, 8 de gener del 2013

Torna el futfem de competició!

El Barça visita Vallecas amb la obligació de puntuar (Foto: Pedro Salado).

Aquesta setmana i desprès de les festes de Nadal, torna el futbol femení de competició en totes les seves categories, des de Superlliga a Segona Catalana i avui us presentem els partits més interessants de les dues primeres categories nacionals per anar fent boca del que ens espera aquest cap de setmana:

Superlliga: 

CD Sant Gabriel - València CF     Partit on els dos equips intentaran sumar els 3 punts per acostar-se a les places de Copa, que està en els 22 punts. Les catalanes les tenen a 3 punts i les valencianes a 4, per tant serà un partit que pot trencar les aspiracions de qualsevol dels dos per entrar en les 8 primeres posicions.

Rayo Vallecano - FC Barcelona     Les blau-granes tenen que guanyar en un difícil camp per a seguir perseguint a l'Athletic (a 5 punts) i Atlético (a 2), davant un equip local que ja té el liderat a 11 punts però que mai dona els partits per perduts.

Llevant - Llevant Les Planes     Les catalanes, sensació de la lliga fins el moment com a equip, visiten a les granotes, una de les decepcions de la lliga i que es troben a 9 punts del liderat, amb la obligació de puntuar per seguir tocant les posicions de Copa, que actualment tenen a 1 punt.

RCD Espanyol - Lagunak
UD Collerenc - Sevilla FC
Huelva - Atlético
Athletic - CDT Alcaine
SPC Llanos Olivença - Real Sociedad

Segona Divisió:

Lleida Esportiu - Girona FC     El líder, el Girona FC, visita, amb sols 3 punts d'avantatge sobre les segones classificades, a un Lleida Esportiu que vol puntuar per seguir lluny de la permanència, que actualment té a 6 punts.

Gimnàstic - CF Badalona     Les segones classificades, rebran a un equip amb 20 punts, sense aspiracions per dalt ni problemes per sota, ja que tenen el descens a 8 punts, amb la obligació de sumar per que les líders, 3 punts per sobre d'elles, no s'escapin.

UE L'Estartit - UE Vic     Les gironines, amb 5 punts sobre el descens reben a una UE Vic, a 5 punts de la permanència en un partit molt important per al futur dels dos equips, ja que una victòria de les primeres les pot donar mitja permanència, però una derrota, complicar-los la vida, i a les visitants, sols els val la victòria per seguir aspirant a la salvació.

FC Barcelona B - Cerdanyola FC     Un Barça sense cap problema per conservar la permanència, rep a les vallesanes, que tenen 5 punts sobre la zona de condemna, i que volen sumar per seguir una temporada més a la categoria.

CF Lloret - CD Sant Gabriel B
RCD Espanyol B - EF Bonaire
UE Sant Andreu - CDT Alcaine B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada