Mary Mayoral, Mayo, autora de 2 gols.

U.E. Rubí     1-5     C.E. Sabadell

U.E. Rubí: Andrea, Judith, Saray, Elena, Sara, Marta, Marjorie, Silvana, Itamar, María Clotilde i Elisabet. També varen jugar: Irene, Gina, Lorena i Susana.

C.E. Sabadell: Pinto, Peque, Gemma, Desiree, Mayo, Melania, Lola, Gisela, Arantxa, Judith i Ana Aranda. També varen jugar: Marisol, Carla López, Tania, Mati, Ruth i Sandra. Convocada: Verónica.

Gols: 0-1 Mayo (min. 5), 0-2 Itamar (pp)(min. 10), 1-2 Sara Serrano (min. 57), 1-3 Ruth (min. 76), 1-4 Mayo (min. 79), 1-5 Mati (min. 81).

Incidències: Uns 100 espectadors en un ennuvolat matí a Can Rosés.

Es plantejava un derbi del Vallès molt desigual per les posicions que els dos equips ocupaven a la taula classificatòria, i ja de bon principi es posaria per davant del marcador el CE Sabadell, amb un gol de vaselina de Mayo, al minut 5 que significaria el 0-1. Per acabar-ho d'adobar, les arlequinades marcarien el 0-2 en un servei de córner, botat per Gisela i amb tant mala fortuna que seria introduït en pròpia porta per Itamar. Amb aquest resultat i en el minut 10, les visitants es van acomodar i varen practicar un joc més tranquil i amb molt més criteri de joc, mentre que les locals, varen anar recomponent-se moralment amb el pas dels minuts i millorant el seu joc progressivament, encara que davant tenien a les líders, però sense arrugar-se en el joc. La mitja part arribaria amb aquest 0-2 al marcador i amb la possessió de la bola i control del joc per part de les arlequinades, però amb algun que altre perillós contracop rubinenc.

Al segon temps, arribaria l'emoció al municipal de Can Rosés, amb un gol de Sara Serrano que posaria un ajustat 1-2 al minut 57, i el partit entrava en una fase d'emoció, més per el resultat que per el joc, ja que el joc era força apagat, no seria fins el minut 76, que Ruth tornaria a donar la tranquil·litat a les sabadellenques, amb un autèntic golàs des de fora de l'àrea per posar el 1-3. Les locals, molt tocades, rebrien l'estocada amb el 1-4, que vingué al minut 79 amb un cop de cap de Mayo, rematant un córner. L'àrbitre també anul·laria un espectacular gol de volea  Carla López a la sortida d'una cantonada, per no haver xiulat, però el CE Sabadell sentenciaria el 1-5, al minut 81, amb un gol de Mati, que acabaria de decantar la balança per a les visitants, que s'emportaven els 3 punts per signar els 43 punts que han aconseguit en la primera volta de Lliga.