dissabte, 19 de gener del 2013

UE Rubí - CE Sabadell

-
UE Rubí - CE Sabadell FC

Aquest Diumenge, a les 11.30 a l'estadi Municipal Can Rosés de Rubí, es disputarà un dels derbis del Vallès Occidental, entre els equips de la UE Rubí i del CE Sabadell, corresponent a la 15ena jornada de Lliga de Primera Catalana, en el seu Grup II, en un partit xiulat per en Franc Cuella.

Les locals afronten el partit amb la imperiosa necessitat de puntuar, ja que es troben immerses en les places de descens, amb 7 punts sumats en els 14 partits que ha disputat, amb 23 gols a favor i 49 en contra, però sols a 2 punts de la primera plaça de salvació, lloc ocupat ara per el FC Artés, amb el que en cas d'empat, té el goal-average particular guanyat de manera provisional, ja que l'equip rubinenc va guanyar en la seva visita a l'equip del Bages per 1-4. En contra, però té que les seves màximes rivals per la permanència, visiten aquesta setmana el camp del CF Barceloneta, impuntuat fins a dia d'avui.

En canvi, el CE Sabadell es presenta a Rubí com un equip imbatut. En els 14 partits que ha disputat, n'ha guanyat 13 i sols ha deixat de celebrar la victòria en 1, que va empatar a l'estadi del Nou Congost de Manresa, davant les seves actuals perseguidores més properes, a les quals els treu 8 punts. A més, les arlequinades son les màximes golejadores de la categoria, amb 53 gols a favor, i les segones menys golejades, amb 13 gols en contra, només superades en aquest registre per la CECF Les Garrigues, equip que n'ha encaixat 12.

Els dos equips es presentaran amb la gran majoria de les seves plantilles complertes, ja que les locals recuperen a la sancionada María Clotilde que no va poder disputar la passada jornada i de les sabadellenques, només la baixa de Esther Martínez, Cosy, ex-jugadora de la UE Rubí en plena recuperació del seu trencament de clavícula, son les absències conegudes per al partit.

La ex-UE Rubí Cosy, baixa sensible per a les visitants per lesió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada