L'equip està fent uns números impecables (Foto: Pedro Salado).

C.E. Sabadell     5-1     U.E. Sant Andreu B

C.E. Sabadell: Pinto, Desiree, Marisol, Mayo, Melania, Mati, Ruth, Lola, Gisela, Judith i Sandra. També varen jugar: Gemma, Carla López, Kosy.

U.E. Sant Andreu B: Natàlia López, Anna, Laura Viura, Marta, Mireia, Clàudia, Montserrat, Silvia, Laura Martín, Sandra i Elisabeth Marie. També varen jugar: Vane Quesada i Georgina.

Gols: 1-0 Sandra (min. 26), 2-0 Gisela (min. 39), 3-0 Lola (min. 60), 4-0 Ruth (min. 62), 4-1 Elisabeth Marie (min. 70) i 5-1 Judith (min. 88).

Incidències: Uns 75 espectadors al Municipal d'Olímpia. El fred, el vent i l'horari del sènior masculí, que jugava al costat, va castigar l'assistència de públic.

En un partit que va ser més complicat en principi del que dona a entendre el marcador, el CE Sabadell FC va sumar 3 punts més, aquest cop davant el filial de la UE Sant Andreu, en un partit on en els primers 20 minuts la igualtat va ser la tònica dominant del partit, fins que Sandra va fer al minut 26 el 1-0, i llavors les locals varen saber asserenar el seu joc, combinar amb una mica més de criteri i definir, en un córner olímpic que va marcar una jugadora que cada cop està a prop del seu millor nivell, Gisela, que al minut 39 va posar d'aquesta manera el 2-0 amb el que les arlequinades varen arribar a la mitja part.

Al segon temps, les vallesanes varen sortir a decidir el partit, i al minut 60, Lola va recollir una bola a la part dreta de l'atac, per trepitjar àrea i clavar un xut creuat a on Natàlia López no podia arribar, per a fer el 3-0, i 2 minuts desprès, Ruth faria el 4-0 en un xut dur i elevat des de fora de l'àrea que es colaria per sobre de la portera quatribarrada. Amb aquest marcador, el partit estava decidit, però les visitants varen voler posar una mica més d'emoció al marcador, marcant Elisabeth Marie el 4-1 al minut 70, però el partit moriria amb el definitiu 5-1 final obra de Judith a falta de dos minuts per el xiulet final.

Amb aquesta victòria, combinada amb l'empat de la CECF Les Garrigues al camp de la UD La Planada (2-2), la victòria de la EF Montcada sobre el FC Martinenc (2-1) i la del CE Manresa a casa contra la Ue Rubí (3-1), el CE Sabadell queda liderant la taula, amb 49 punts i el segueixen els 3 equips que hem assenyalat en negreta amb 25 punts.