CF Barceloneta - CE Sabadell 3-3

C.F. Barceloneta     3-3     C.E. Sabadell

C.F. Barceloneta: Marina, Patrícia, Erika, Sophie Amélie, Eva Maria, Dolores, Marlene, Soraya, Nerea, Marta i Laura Ruíz. També varen jugar: Gimena, Carla, Carme i Raquel.

C.E. Sabadell: Vero, Gemma, Tania, Mayo, Melània, Mati, Ruth, Lola, Gisela, Judith i Sandra. També varen jugar: Desiree, Marisol, Carla i Cosi.

Gols: 0-1 Mati (min. 7), 0-2 Ruth (min. 20), 1-2 Sophie Amélie (min. 21), 1-3 Ruth (min. 24), 2-3 Marlene (min. 52) i 3-3 Eva Maria (min. 88).

Incidències: Un centenar d'espectadors al municipal de la Barceloneta, amb forta presència arlequinada a les grades. Temps fresc i humit.

Les arlequinades es presentaven al Municipal de la Barceloneta amb moltes baixes però amb la confiança que els dona ser les líders de la categoria i visitar el camp d'un cuer que en tot moment va donar la cara i que va demostrar que si haguessin començat la lliga amb aquesta confiança, segurament no estarien des de principi del campionat en zona de descens. El partit, això si, va començar amb un gol de Mati al minut 7 que posava el 0-1 al marcador, i el domini arlequinat s'acabaria plasmant amb el 0-2 obra de Ruth al minut 20, encara que a la següent jugada, Sophie Amélie faria el 1-2. Tres minuts més tard, les vallesanes tornarien a marcar, fent de nou Ruth un gol que posaria el 1-3 al marcador amb el que s'arribaria a la mitja part, a pesar dels intents de les jugadores del CE Sabadell per ampliar el marcador, però uns cops la mala fortuna, com per exemple la vaselina lleugerament desviada de Judith Fresquet al minut 40 o altres cops una Marina Febrero excepcional, varen fer que no es tornés a moure el marcador.

Al segon temps, les locals varen sortir amb molta més intensitat, i Marlene amb un fort xut des de la banda dreta de l'atac va posar al minut 52 el 2-3 que posava la por al cos de les arlequinades, les quals varen notar el pes de les cames, fent una davallada física molt notòria e igualant-se en termes de possessió el partit, encara que les sabadellenques varen tenir més ocasions, però més clares les blanc-i-vermelles, una d'elles aturada de forma inverosímil per Vero al minut 78 quan tothom ja cantava gol, encara que poc va poder fer a la rematada a boca de gol d'Eva Maria al minut 88, que va posar el 3-3 definitiu i que va deixar el partit amb un just repartiment de punts quan l'àrbitre, Àlex Gómez, que va acabar lesionat a la cama dreta, va xiular el final de l'encontre.

Amb aquest resultat, el CE Sabadell FC segueix líder, amb 12 punts d'avantatge sobre el CECF Les Garrigues, que ahir va guanyar 5-0 al CE Manresa. Per la seva part, el CF Barceloneta segueix en última posició, amb 7 punts i a 6 de la UE Rubí, que és qui ara marca la salvació.