dilluns, 4 de febrer del 2013

FC Barcelona - Atlético de Madrid 2-0


Aquest passat diumenge al matí, es jugava un importantíssim partit de Superlliga femenina a la ciutat esportiva del FC Barcelona, entre l'equip local i el Club Atlético de Madrid, i com en els dos equips hi trobem ex-arlequinades, força apreciades per alguns dels que fem aquesta plana, ens vàrem desplaçar allà per a veure l'encontre, i explicar-vos quelcom d'aquest partit i de la resta de la jornada 20 de Lliga.

El partit no podia començar amb més condicionants en contra de les locals, car que Sonia Bermúdez no podia jugar per lesió i a més les visitants, l'Atlético de Madrid, arribaven a Barcelona havent guanyat 14 partits i empatat 5 en els 19 partits que havien disputat fins diumenge, sense conèixer encara la derrota. Les blaugranes varen sortir al camp amb una mica més d'empenta, però amb les idees poc clares, i les matalasseres varen dominar el principi del partit, però la desgràcia en forma de lesió cauria sobre Marieta, i les catalanes agafarien més el pols del partit, però sense oportunitats destacables que fessin canviar el 0-0 inicial al moment del xiulet del descans, a pesar de l'empenta de jugadores que varen destacar amb força com Vicky Losada o Marta Corredera.

Al segon temps, la dinàmica del partit canviaria. Els dos equips varen sortir amb més ganes de mossegar i les oportunitats varen començar a crear-se, sent la més clara una de visitant en que Laura Ràfols faria una aturada espectacular, en els 55 minuts de partit, i les locals es varen créixer i creure en elles mateixes, fent el 1-0, per mitjà d'una jugada personal de Marta Corredera, que robaria una pilota per a aconseguir batre a Lola. El partit es tornaria molt més ràpid i amb constants atacs de les madrilenyes, però amb respostes en forma de contraatac per part de les blaugranes, que no mourien el marcador. Les visitants, força mermades en les lesions patides, i amb Adriana Martín havent de jugar tocada, no podrien empatar, mentre que les locals, amb el temps quasi ja complert, farien el 2-0 amb Kenti Robles, que en primera instància remataria una passada de Karol que aturaria Lola, però que remataria el seu refús sense oposició.

Amb l'empat de les líders, Athletic Club, al camp del Collerense, amb un espectacular 3-3, la taula classificatòria queda així:

1  Athletic Club51






2  Atlético de Madrid47







3  FC Barcelona46







4  Llevant UD44







5  Rayo Vallecano38







6  RCD Espanyol33







7  Zaragoza33







8  Trigueros-Huelva28







9  CD Sant Gabriel26






10  FC Llevant Les Planes22






11  Real Sociedad20






12  Sevilla FC19






13  València CF18






14  UD Collerense16






15  SPC Llanos Olivenza8







16  SD Lagunak1






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada