dijous, 7 de febrer del 2013

Jornada 15. Segona Catalana.

La jornada 15 de Segona Catalana ens va portar els següents partits i resultats:

FC Palau Plegamans - CF Caldes de Montbui     0-3
Derbi molt calent el viscut a Palau, on a pesar de la igualtat inicial, amb més domini per a les blau-granes però sense arribades massa clares, al minut 35 Irene Realamartín va fer el 0-1, amb el que es va arribar al mig temps. Al minut 46 es va torçar el partit, ja que l'àrbitre, va treure groga a la local Cristina Jiménez per treure una falta sense permís i al ser la segona cartolina, la va haver d'expulsar, cosa que va causar protestes de jugadores i grada, cosa que va fer que l'equip se n'anés una mica del partit, però el remat final per a les locals, va venir al minut 62, quan la visitant Elisabet Oliver va fer una falta i la local Judith Blasco va intentar agredir-la i va haver de ser expulsada. Vuit minuts desprès, per protestes, l'àrbitre va expulsar a una altre jugadora palauenca, Cristina de Pablo, i al minut 80 el Caldes va matar el partit, amb gol de Sònia Sánchez, que feia el 0-2, i les locals van rebre una altre expulsió, aquest cop per veure la segona groga, a nom de Jennifer Reixach. Poc abans d'acabar el partit, de nou Sònia Sánchez faria el 0-3, i amb la finalització de l'encontre algunes jugadores locals van intentar discutir amb l'àrbitre, fet aquest que va provocar una altra vermella per a Carla Soriano. Amb aquest resultat, les calderines aconsegueixen pujar a la segona plaça de la classificació.
Dani E.S.
CS Juan XXIII - CE Lliçà d'Amunt     7-0
L'entramat defensiu que va plantejar l'equip visitant, només va poder ser superat per les egarenques al minut 16 per a anotar el 1-0, obra d'Ivette Aluja, i amb un curt i sorprenent 1-0 es va arribar a mitja part. Al segon temps, les visitants van sortir amb més aires d'atac, però es van trobar unes sòlides líders que un cop oberta la llauna, van demostrar que la seva posició a la taula no és casualitat.

UD Lourdes - CF Martorelles     3-0
L'equip visitant només es va poder presentar-se a l'hora del partit amb 5 jugadores.

CF Palautordera - CE Mercantil     1-4
ADEFB Ripollet- CF Vilamajor     14-0
CF Ripollet - CE Sant Celoni     5-2