dimarts, 26 de febrer del 2013

Juvenil-Cadet A: RCD Espanyol - CE Sabadell 2-1

Derrota a pesar del bon partit de les arlequinades (Foto: Pedro Salado).

El Juvenil-Cadet del CE Sabadell tenia un dur compromís a la ciutat esportiva Dani Jarque, a Sant Adrià de Besós, davant el RCD Espanyol, que necessitava guanyar per aconseguir pujar a la tercera plaça, puix que les seves rivals per aquella posició, la UE L'Estartit havia jugat a domicili al camp del FC Barcelona i havien caigut derrotades per un exigu 1-0.

Amb aquests condicionants, va començar el partit, en un vespre molt fred, i amb domini força altern per part dels dos equips, sobretot els primers 25 minuts, on la pilota no va tenir propietari, però tampoc hi varen haver ocasions clares de gol, degut a la serietat dels dos equips en les seves posicions defensives. A pesar d'això, les locals a partir de la mitja hora de partit es varen fer propietàries del joc i abans de la mitja part varen tenir dues clares ocasions, desbaratades per una gran Sílvia, que situada sota pals va evitar cap gol de les periquites, arribant a la mitja part amb el mateix 0-0 que va presidir l'inici de l'encontre.

Al segon temps, i al minut 49, Sílvia salvaria de nou a les arlequinades, enviant a córner un xut enverinat, però al següent minut les locals estrenarien el marcador, posant el 1-0 per mitjà d'Ainhoa Alonso, i portarien la batuta del joc, per marcar de nou el 2-0 al minut 57, amb gol de Laia Torres. Amb aquest resultat, semblava que es tancava el partit, però les vallesanes en cap moment varen abaixar els braços, i varen començar a intentar agafar més protagonisme, fins que en una jugada força embolicada, Laura Heis va xutar, i en un rebot entre Mireia Soler i una defensora local, la bola entraria per posar el 2-1 al minut 76 i que faria que els últims minuts de partit, les locals patissin força davant l'empenta sabadellenca.

Al final, derrota per 2-1, però el CE Sabadell FC va deixar una excel·lent imatge i va realitzar un partit que li ha de donar força moral per la propera jornada, la 18, on rebrà al CE Mercantil en el derbi sabadellenc, on les blanc-i-blaves ocupen la 8ena plaça amb 22 punts i 8 punts sobre el descens i unes blau-granes que quinzenes, amb 10 punts, ja es troben a 7 de la salvació, desprès de perdre aquesta passada setmana en el seu partit contra el CE Europa, en un partit molt ajustat, i amb una plantilla plena de baixes,  per 1-2.

La propera setmana derbi ciutadà contra el CE Mercantil (Foto: Jordi Romagosa).