La cantera.

La cantera, el futur del CE Sabadell Femení (Foto: Pedro Salado).

Juvenil A femení:
CE Sabadell FC - CD Sant Gabriel     0-0
El CE Sabadell rebia a Olímpia a les cinquenes classificades de Primera Divisió i un dels equips amb millor cantera al futbol femení de la categoria, amb la obligació de intentar puntuar per seguir allunyades de la zona de perill i donar bona imatge davant la seva afició, e intentar encadenar per segon cop en tota la temporada 3 partit seguits sumant punts, en una categoria molt dura. L'equip, encara que va patir el domini visitant durant tot el temps de l'encontre, va saber defensar-se amb molt ordre i fins i tot tenir alguna opció d'aconseguir la victòria, però es va haver de conformar amb 1 punt que les situa amb 19 a la classificació, amb 6 punts de marge sobre el descens.

L'altre equip sabadellenc, el CE Mercantil, va perdre a la seva visita al camp del CF Pallejà per 5-3 i es queda en 10 punts a 4 de la salvació.

Juvenil B femení:
Sant Miquel Balenyà - CE Sabadell FC B     0-13
Simulacre de partit, on les locals, amb 10 jugadores sobre la gespa sols varen poder aguantar el 0-0 fins al minut 9. El demés de partit, festival de les arlequinades, que ja es posen amb 25 punts a la lliga i son el segon equip més golejador de la categoria.

Infantil A femení:
CE Sabadell FC - FC Barcelona     0-6
El FC Barcelona, líder imbatut i sense perdre cap punt, màxim golejador, mínim golejat i un equip gairebé impecable venia a Olímpia i s'emportava 3 punts amb un marcador que no va poder inaugurar fins al minut 28 i que no va poder ampliar fins el 42 degut a la feina de les locals. Amb aquest resultat, les arlequinades queden cinquenes, amb 28 punts i a 6 de la segona plaça del grup.

Infantil B femení:
UE Sants - CE Sabadell FC B     2-6
Les arlequinades visitaven el camp del col·lista, a Barcelona, amb la obligació de sumar per allunyar-se de la part baixa de la classificació, i ho van fer, amb solidesa i amb 3 punts que les posa ja amb 11 punts i 4 per sobre de les seves perseguidores UD Cirera i OAR Vic.

Aleví-Benjamí-PreBenjamí A femení:
CE Sabadell FC - CF Torelló     12-2
Les locals varen aconseguir una victòria amb força marge al marcador davant unes rivals que es presentaren amb els efectius justos i que varen patir el cansament, caient derrotades davant unes arlequinades que amb aquests 3 punts sumats es col·loquen en 24 punts en 13 partits i ocupant la cinquena plaça a la categoria.

Aleví-Benjamí-PreBenjamí B femení:
CE Sabadell FC B
L'equip descansava aquesta setmana i segueix en novena plaça, amb 13 punts en 13 partits disputats.