dilluns, 4 de març del 2013

CE Seagull - CE Sabadell 0-2

El CE Sabadell guanya davant un equip molt treballat defensivament (Foto: Jordi Romagosa).

C.E. Seagull     0-2     C.E. Sabadell

C.E. Seagull: Noelia Maese, Irene, Laura, Aida, Enola, Rocio, Eli, Gemma, Carolina, Patri i Ester. També varen jugar: Leticia i Veronica.

C.E. Sabadell: Natalia, Desiree, Marisol, Tania, Mayo, Melània, Mati, Lola, Gisela, Judith i Arantxa. També varen jugar: Ruth, Cosi, Aranda i Sandra. Convocades sense jugar: Vero i Carla López..

Gols: 0-1 Mati (min. 2), 0-2 Gisela (min. 14).

Incidències: Uns 150 espectadors al municipal de la Badalona, en una tarda amb força sol i una temperatura molt agradable per a la pràctica del futbol, a pesar de que la gespa té moltes marques de futbol americà i en l'àrea nord hi ha un enfonsament força pronunciat.

Partit molt pràctic de les líders al Municipal de Badalona on visitaven a un dels equips que està en zona de descens però vol intentar sortir de la zona de perill, amb un equip que a pesar de la seva joventut, té molta qualitat i molt bona actitud per intentar sortir d'aquestes posicions.

El partit començaria amb un CE Sabadell molt endollat, i en la primera jugada de perill, Lola robaria una pilota en la zona d'atac per xutar i el refús l'aprofitaria Mati per a fer el 0-1, just quan era el minut 2 de partit. El gol deixaria una mica tocades a les locals, que intentarien reaccionar, però sols donaven senyals de vida en xuts des de llarga distància. Amb aquests paràmetres de joc, arribaria el 0-2, en un córner que llançaria Gisela i que s'escolaria a la porteria defensada per Noelia Maese, al minut 14. En aquell moment, les locals s'espavilarien, posarien una mica més d'intensitat i les arlequinades es replegaven una mica més, per sortir al contracop, encara que amb el pas dels minuts es tornarien a estirar, tenint el domini de la pilota i del marcador, amb un 0-2 amb el que s'arribaria a la mitja part.

Al segon temps, les arlequinades han mogut força la banqueta, per donar aire a l'equip, fent entrar en joc a Cosi, Ruth, Sandra i Ana Aranda per no decaure en el joc, ja que les escapulades han sortit amb molta més intensitat i amb ganes d'intentar tenir opcions de puntuar, però els ha faltat molta més serenitat en les seves sortides amb la pilota controlada i en canvi el CE Sabadell ha posat molt més temple i experiència sobre la gespa, per contenir la rapidesa local i per sortir amb molt més perill sobre la porteria de les de Badalona. Al final, el partit ha acabat amb el 0-2 que marcava el marcador a la mitja part que deixa a les arlequinades amb 56 punts i seguir mantenint 14 punts sobre les segones, EF Montcada, i al CE Seagull seguirà en zona de descens, en catorzena plaça, a 1 sols punt de la salvació, però ara empatades amb les dues darreres classificades, FC Artés i CF Barceloneta, que han aconseguit puntuar aquesta jornada.