dissabte, 2 de març del 2013

CE Seagull - CE Sabadell

CE Seagull - CE Sabadell

Partit corresponent a la 20ena Jornada de Lliga de Primera Catalana, en el seu grup II i que enfrontarà a les locals, el Club Esportiu Seagull de Badalona contra el CE Sabadell, aquest diumenge, a les 16 hores, al Camp Municipal de Badalona, en un partit que xiularà el col·legiat Carlos Varela.

Les locals, afronten el partit amb moltes necessitats, ja que estan actualment en la zona de descens, en una incòmode 14ena plaça, amb sols 13 punts en 19 partits, però a sols 1 punt de l'equip que actualment marca la salvació, la UE Rubí. És l'equip menys golejador de la categoria, amb sols 26 gols marcats en tot el que porten de Lliga, i el segon més golejat, amb 72 gols encaixats, a pesar de tenir una de les millors porteres de la categoria (i segurament la més jove), Noelia Maese. És un equip molt jove, de formació, ja que és el filial del CF Badalona de Segona Nacional, i cada setmana perd un parell d'efectius, ja que acostumen a enviar a 2 jugadores al primer equip a cada jornada.

Noelia Maese, la jove portera local (Foto: Jordi Romagosa).

El CE Sabadell, en canvi, comanda la classificació amb força mà ferma, amb 53 punts en les 19 jornades disputades fins a dia d'avui, i amb el que és més important, una diferència àmplia amb l'equip segon classificat, la EF Montcada que ascendeix a 14 punts. També és l'equip més golejador de la categoria, amb 75 gols, i és el segon menys golejat, amb 19 gols encaixats, sols 1 per sota del CECF Les Garrigues, que cal dir que porta 1 partit menys disputat.

Per part del CE Seagull, no hi ha cap baixa coneguda, i per part de les arlequinades, son segures les baixes de Peque i Chicho, a les que s'uneixen els dubtes d'Aranda i Carralero. Algunes de les locals varen disputar el partit de pretemporada entre el CF Badalona i el CE Sabadell que va acabar amb 0-1 amb gol de Mati.

 Amb aquest xut, Mati va sentenciar l'amistós de pretemporada amb el CF Badalona (Foto: Jordi Romagosa).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada