dilluns, 25 de març del 2013

La derrota més dolorosa del Juvenil-Cadet del Sabadell

El Pubilla Casas goleja (4-1) a les arlequinades, que perden a Yaiza Muñoz per una greu lesió

El partit al Municipal Pubilla Casas va començar amb una velocitat vertiginosa, reflectida ràpidament en el marcador. En el minut vuit, Olga Gómez va avançar el seu equip després d'una polèmica jugada en la que les jugadores arlequinades van demanar falta perquè la seva portera, Raquel Millán havia estat obstruïda dins l'àrea. Amb el contratemps, no es van mostrar còmodes i les components de l'equip local ho van aprofitar ampliant les distàncies en el marcador. En el minut 13, Maria Inés Balde va marcar el segon gol de les locals i només sis minuts més tard, Anna Rois va aprofitar un refús de Raquel per fer la tercera diana de la tarda.

La polèmica va continuar amb el quart gol del Pubilla Casas: Maria Inés Balde va segellar el seu doblet en un dubtós fora de joc. Però el pitjor estava per arribar. Minuts abans d'arribar al descans, l'arlequinada Yaiza, que va tornar als terrenys de joc fa poc d'un més després de recuperar-se d'una triada al genoll, va haver de ser substitda. La jugadora va rebre una pilota a la zona de mitjos i, al fer el control orientat, la cama se li va quedar clavada, provocant un mal gest que fa presagiar el pitjor. De moment caldrà esperar el diagnòstic oficial, però el més possible es que s'hagi trencat el lligament creuat d'un dels genolls.

Marina Delgado va fer un partit molt meritori (Foto: Pedro Salado).

Amb el contundent 4-0 al marcador i contra pronòstic, la segona part va canviar totalment. Les jugadores arlequinades, encoratjades per la lesió de Yaiza i pels ànims rebuts des de la banda pels tres entrenadors de l'equip, van sortir esperonades i convençudes de que podien remuntar el partit. Van disputar 40 minuts fulgurants, on les vallesanes van tenir totalment la possessió de l'esfèric i grans oportunitats de gol. Marina va avisar amb un xut de falta, però la portera rival el va rebutjar amb una aturada molt elàstica. Patri va marcar l'únic gol del Sabadell, aprofitant una ofensiva per la banda esquerra amb Marina una altra vegada com a protagonista. Christina Picón va estar a prop de celebrar el segon gol al estavellar una pilota al travesser quan només quedaven 10 minuts de partit. Finalment, tot i l’empenta a la segona part, el Sabadell no va capgirar el marcador i va sortir golejat davant un Pubilla Casas que té la permanència a tocar.

Dades del partit

Partit disputat a les 16.00 hores del dissabte 23 de març de 2013 al Municipal Pubilla Casas de L’Hospitalet del Llobregat i corresponent a la 21ª jornada de lliga de la Primera Divisió Juvenil- Cadet.

Des d' Arremendats volem donar ànims a Yaiza Muñoz i desitjar-li un pronòstic favorable i una ràpida recuperació.