dissabte, 16 de març del 2013

Prèvia: EF Montcada - CE Sabadell

EF Montcada - CE Sabadell


Aquest Diumenge, 17 de Març, a les 12 del migdia, es disputarà el partit més interessant de la categoria, amb l'enfrontament que dirigirà el col·legiat Marc Segarra entre les locals, una EF Montcada situada en segona plaça de la classificació, amb 45 punts i un CE Sabadell situat en el liderat de la categoria, amb 56 punts, en un partit on les locals poden acurtar distàncies amb la primera plaça, o on les arlequinades poden consolidar una distància prou important com per afrontar amb tranquil·litat el tram final de la lliga.

Per part de les vermelles, la passada jornada varen aconseguir 3 punts molt importants en el sempre difícil camp del Soses Femení, on varen guanyar per un ajustat 1-2, però demostrant que son un equip que quan rendeix a gran nivell, no té rival. L'equip porta els 5 últims partits invicte, amb sols una petita ensopegada en forma d'empat a casa contra el sempre complicat CE Júpiter, però els números dels 10 partits que ha disputat a casa, donen molt de respecte, amb 8 victòries, 2 empats (el nombrat contra el CE Júpiter i contra el Soses), i cap derrota. La seva màxima artillera és Adriana Domínguez, oficialment amb 14 gols, però és un equip que reparteix molt bé les seves dianes, amb jugadores com Nerea Rodríguez (10 gols) i Nerea Talavera (9 gols), que en qualsevol moment et poden complicar la vida. A la part posterior de l'equip, la contundència de la veterana Pili Pérez, o la bona col·locació, ordre i saber-se sumar a l'atac en jugades a pilota aturada d'Isa Rodríguez, sumada a una de les millors porteres de la categoria, Davínia Rodríguez, fan de les vermelles un equip amb molta qualitat i molt perillós.



El CE Sabadell, es presenta a Can Sant Joan amb el mal regust de boca d'haver encaixat la primera derrota de la temporada, la que varen rebre en la última jornada, a casa, enfront del FC Martinenc, per 1-3 en un partit on varen acabar amb 9 jugadores. L'equip portava una increïble ratxa de 20 jornades sense conèixer la derrota, amb 18 victòries i 2 empats, al que ara es suma aquesta derrota. En els partits a domicili, les arlequinades han sumat en els 11 partits que han disputat, 9 victòries i 2 empats, sense conèixer la derrota. A més l'equip sabadellenc, és actualment el màxim artiller del grup, amb 78 gols marcats, i el segon menys golejat, amb 22 gols encaixats en els 21 partits que han disputat. La seva màxima golejadora és Lola, amb, i sempre parlant oficialment, 22 gols marcats, seguida de la ex-vermella Mati, amb 12 gols anotats fins al moment.

Per a aquest partit, trobarem com a baixes a la EF Montcada a les jugadores Laura Cendón i Jésica Vega, ambdues per lesió i Keila Barea, motius familiars. Per part del CE Sabadell, ens trobem amb les baixes de Chicho, per una lesió que li està fent perdre una important part de la temporada i de Melània, Tania i Cosi per sanció. S'haurà de comptar amb tots aquests ingredients, per a gaudir del partit entre les segones classificades i les líders. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada