dijous, 7 de març del 2013

Jornada 18. Segona Catalana.

Resum del CE Sant Celoni - CF Palautordera (Vídeo CE Sant Celoni).

CE Sant Celoni - CF Palautordera 3-4
Derbi amb tots els ingredients, fins i tot gols i polèmica el disputat diumenge a la tarda al Municipal de Sant Celoni. Les visitants, volent refermar la segona plaça, van sortir molt motivades, i ja al minut 5 Clara Cardona faria el 0-1, confirmant el seu domini al minut 21 amb gol d'Alina que posaria el 0-2 amb el que es va arribar al mig temps. A la segona part, de nou Clara Cardona faria al minut 48 el 0-3 que semblava sentenciar el marcador, però un penal al minut 60 feia que les locals despertessin, amb la transformació de Josefa i el 1-3. Les de Sant Celoni espavilaven i tenien les oportunitats més clares i així, arribaria el 2-3 al minut 71, per part de Maite Ferrer i el empat, 3-3 al minut 72, per part de Josefa i els nervis apareixien sobre la gespa, amb unes gualdi-blaves que atacaven sense parar, conscients de que els calia la victòria per a poder seguir aspirant a la segona plaça de la categoria. Per la seva part, les locals, amb les lesions de dues jugadores, jugaven molt mermades i es veia a venir el gol visitant. El cop de gràcia els va venir al minut 90 quan Jèssica Mandret va haver de fer penal a una jugadora rival i Lídia costa va transformar el definitiu 3-4, emportant-se 3 punts vitals per lluitar la segona plaça.
Ferran M.

CD Badia - ADEFB Ripollet     3-5
Partit molt interessant, amb molts gols i molt mogut el que es va poder veure la tarda de diumenge a Badia del Vallès, on la temperatura va acompanyar al partit. Els primers minuts de partit, van ser de molta igualtat, a pesar de que el Badia tenia més iniciativa i que les visitants basaven el seu joc en el contracop, fins que al minut 24, Carolina Novillo va fer el 1-0 desprès d'un penal. Les visitants llavors varen començar a tenir una actitud més ofensiva, i arribaria cinc minuts més tard l'empat 1-1 obra de Raquel Corral, que també el 1-2 al minut 37, demostrant que la seva greu lesió de genoll ja és sols un mal record. El primer temps, però, va acabar amb el 2-2 obra de nou de Carolina Novillo. El segon temps va començar amb les locals en tromba i el gol de Judit Galán, que feia al primer minut el 3-2 que les posava per davant del marcador, però amb el pas dels minuts, les verdes varen anar perdent terreny i fallant físicament, fins que al minut 55 va arribar l'empat, 3-3 obra d'Iris Téllez, i la remuntada es va confirmar amb el tercer gol de la tarda de Raquel Corral, al minut 70 i que posava el 3-4 al marcador. El partit es va anar escalfant, fins que al minut 80, la col·legiada Dévani Cervantes va haver d'ensenyar dues vermelles directes a una jugadora de cada equip, per empentes mútues i així va poder controlar de nou el partit, que va acabar amb el 3-5 definitiu, obra de Blanca Martín al minut 85, ja que encara que les locals ho varen intentar, no van ser capaces d'acostar-se de nou al marcador.

CF Vilamajor - CE Lliçà d'Amunt     Suspès
L'àrbitre, Albert Ganduxer va presentar-se al camp de les locals i va trobar-se a les jugadores i equip tècnic del CE Lliçà d'Amunt a les portes del recinte esportiu, que eren tancades i sense ningú de l'equip local present. Passades 1 hora, i en continuar aquesta situació, va donar per suspès el partit.

CE Mercantil - CF Caldes     3-0
CF Martorelles - FC Palau     1-3
CF Ripollet - CS Juan XXIII     0-5