dimecres, 6 de març del 2013

Jornada 20. Primera Catalana

La EF Montcada segueix en segona plaça provisional (Foto: Jordi Romagosa).

EF Montcada - FC Sant Quirze     3-1
Les locals volien guanyar per seguir-se aferrant a la lluita per la segona plaça, mentre que les verdes arribaven al Municipal de Can Sant Joan amb la intenció de sumar els punts que els calen per no patir per la zona baixa, i al minut 22, Cristina Campos posaria el 0-1 al marcador, que sols s'igualaria al minut 31 amb un gol d'Adriana, i això portaria al descans el partit amb el 1-1 desprès d'una primera part molt anivellada. Al segon temps, les locals sortirien amb  més empenta, però sense poder definir en els metres finals, fins que Nerea Talavera faria el 2-1 al minut 86. Amb aquest resultat, les visitants es llançaven a l'atac, i en un contracop, la seva portera, Andrea Hidalgo hauria de tallar una jugada de gol i s'emportaria la vermella directe, i a la següent jugada, Cristina Fuentes posaria el 3-1 al marcador. Les locals segueixen segones, a 14 punts del liderat.

UE Tàrrega - UD La Planada     0-1
CECF Les Garrigues - UE Rubí     6-1
UE Sant Andreu B - CF Cerdanyola B     4-2
CF Barceloneta - CE Manresa     5-2
FC Martinenc - Soses Femení     4-0
FC Artés - CE Júpiter     2-2