dimarts, 12 de març del 2013

Primera Catalana: Jornada 19

Davínia, clau per la victòria del seu equip a Soses (Foto: Jordi Romagosa).

Soses - EF Montcada: 1-2

Partit molt complicat per als dos equips, en un camp força tou i amb alguna zona amb fang, que va fer que el joc no fos molt lluït, però on es va veure molta intensitat per part dels dos equips. Al minut 24 Adriana faria el 0-1, que plasmaria el lleuger domini de les vallesanes amb el que s'arribaria al descans. A la segona part, i amb el terreny de joc molt complicat, el gol local arribaria per posar l'empat, 1-1, al minut 65, amb un gol de falta de Sílvia Ginés que col·locaria la pilota de manera espectacular on no arribaria la portera visitant, però l'alegria local sols duraria 5 minuts, ja que Nerea Talavera faria el 1-2 en una jugada d'una EF Montcada que en cap moment va deixar d'intentar jugar la pilota a pesar de que el terreny de joc no era el més propici per fer-ho. Cap als minuts finals, la defensa visitant es doctoraria i demostraria estar a un gran nivell, confiades en la gran feina que Davínia va fer també sota pals. Amb aquests 3 punts, les de Montcada i Reixac aconsegueixen mantenir-se en segona plaça i retallar a 11 la distància de punts amb el liderat, ocupat per el CE Sabadell, al que rebran la propera jornada a Can Sant Joan.

CE Manresa - UE Tàrrega: 1-1

La sorpresa de la jornada la donaria la UE Tàrrega, que es va desplaçar a Manresa amb un munt de baixes i amb sols 12 jugadores disponibles per al partit, i quan Luminita marcava el 1-0 al minut 7, es presagiava una debacle per a les blau-granes, però les de l'Urgell varen donar la cara i amb aquesta petit llast varen arribar al descans. A la segona part, les locals es van dedicar a posar cerc a la porteria de les de Jónatan Jiménez, però aquestes, lluny d'espantar-se, primer varen empatar, 1-1, per mitjà d'Alba Morales, al minut 54 i desprès es varen créixer i varen ofegar a les bagenques, encara que la mala sort i els pals van impedir que es registrés al final una victòria visitant. Amb aquest resultat, el CE Manresa queda amb 39 punts, a 17 del liderat i a 6 de la segona plaça, mentre que la UE Tàrrega es posa amb 19 punts, 5 sobre del descens.