dilluns, 18 de març del 2013

Primera Catalana (J22): poques celebracions dels equips vallesans

Irina Mas, bigolejadora ahir (Foto: Jordi Romagosa).

FC Martinenc - UD La Planada (5-0)

Resultat molt exagerat per el que es va veure sobre la gespa del Municipal del Guinardó, en un partit entre dos equips que varen intentar imposar els seus estils de joc des del primer moment, i sent Ana Peñalva la que marcaria el 1-0 al minut 13 per a les locals, mentre que Irina Mas posaria la tranquil·litat al minut 24 amb el 2-0 amb el que s'arribaria a la mitja part. Al segon temps, molta igualtat, amb un equip local que intentava aprofitar que les sabadellenques havien estirat línies, i unes visitants que en cap moment varen abaixar el cap, però que als últims 20 minuts varen patir el desgast de l'esforç per intentar acostar-se al marcador, e Irina Mas al minut 79, Anna Ollé al 80 i Mònica Pigrau al 89, varen posar un marcador més ampli del que s'havia vist sobre la gespa. Amb aquest resultat, les del Guinardó es col·loquen terceres, a 11 punts del liderat, i les del Nord de Sabadell seguiran sisenes, amb 34 punts que els garantitzen plenament la permanència.

FC Artés - Soses (3-3)

Les locals varen aprofitar la sortida sense tensió de les lleidatanes per marcar, per mitjà d'Ada, dos gols consecutius, al minut 8 i posar-se amb un còmode 2-0, que es va ampliar al minut 42 amb el gol de Laura Escayola que significava el 3-0, amb el que semblava que s'arribaria al descans, però gairebé al final de la primera part, Cristina Polo faria un gol per a les visitants que feia que els dos equips anessin al vestuari a recompondre's amb el 3-1 al marcador. A la segona part, les bagenques intentarien adormir el partit, davant un equip que va sortir molt motivat, i l'únic que aconseguirien seria perdre el ritme necessari i Aida Esteve al minut 53 i Cristina Polo al 68 farien 2 gols per posar el marcador en el 3-3 final, encara que en els últims 20 minuts, varen estar més a prop les visitants del gol, però Carmina va salvar els mobles per a un FC Artés que segueix a la cua de la classificació, amb 14 punts i a 3 de la salvació que marca el CF Barceloneta, mentre que el Soses Femení es quedarà a la novena plaça, amb 31 punts i amb 14 sobre la zona de descens.