dimecres, 27 de març del 2013

Jornada 23, el Tàrrega s'allunya del descens

Derrota a casa de les blanc-i-vermelles (Foto: Jordi Romagosa).

UE Rubí - UE Tàrrega     0-3

Es disputava un dels partits més importants per definir la zona baixa de la classificació, però van ser les visitants, més concentrades i amb les idees més clares per afrontar aquest partit, les que es varen emportar els 3 punts en joc. Ja de bon principi es va veure un equip local que volia treure la pilota jugada, però es van trobar davant a les blaugranes, que amb molta actitud defensiva i sortides molt ràpides al contracop, que en els minuts 11 i 17, ja van establir el 0-2 al marcador, amb els dos gols de la ràpida punta del Tàrrega, Gemma Vilariño. Amb aquest guarisme al marcador, es va arribar al descans. Al segon temps, i a pesar de que les vallesanes varen sortir amb més ganes intensitat sobre la gespa, Ariadna Turull va establir el 0-3, al minut 54, i el partit va acabar de morir amb la expulsió de les locals Georgina Domenech, per una dura entrada i de Sarai Tortosa per protestar la targeta vermella a la seva companya, al minut 65. Fins al final del partit, poc futbol, i dos equips conscienciats en la seva posició actual a la classificació, amb un Rubí empatades amb 17 punts amb el CF Barceloneta, primer equip en zona de permanència, però amb el gol-average perdut, i un Tàrrega que arriba als 22 punts i per tant posa una distància de 5 punts amb la zona de perill.