dimarts, 26 de març del 2013

La Planada guanya el derbi del Vallès

L'Escola de Futbol no aconsegueix arrancar cap punt en la seva visita al nord de Sabadell i cau a la quarta plaça de la classificació

Aroha va obrir el marcador per a les locals (Foto: Jordi Romagosa).

El passat diumenge, a les 16 hores, es va disputar un interessant La Planada - Escola de Futbol Montcada. Hi havia tres punts en joc importants, sobretot per a les visitants, que volien seguir conservant la segona plaça que les assegura jugar la Copa Catalunya. La victòria, a més, les portaria a un ascens en cas de la renúncia d'un equip de superior categoria o d'un altre campió de grup. Les locals, en canvi, volien continuar sumant per seguir la bona línia d'aquesta temporada, en la que estan lluitant per la cinquena plaça tot i que l'objectiu era la permanència. Una vegada més, La Planada està demostrant que amb ganes i esforç es pot arribar molt lluny.

El partit va començar amb les locals molt embalades. El primer gol va arribar al minut nou, obra de la local Aroha, que ha vingut a acabar la temporada al club carbassa i verd amb l'ambició que li va obrir les portes d'equips de superior categoria. Després, les visitants van espavilar i van disposar de bones jugades, però la finalització en cap moment va ser encertada. I quan ho va ser, Begoña es va encarregar de salvar els mobles per a les de La Planada. Amb aquesta mínima renda, es va arribar a la mitja part.

Al segon temps, la tònica del partit va ser la mateixa, amb contínues envestides de les visitants, però amb perillosos contraatacs locals, fins que va arribar el 2-0, obra de Sara García al minut 73. Les de Montcada de seguit van retallar el marcador, amb un gol de Nerea Talavera, la millor de les visitants en el partit d'ahir.
Els nervis van aparèixer per part dels dos equips fins que al minut 88, Mireia Aguilar, la més menuda de la classe, va culminar la victòria local i va posar el 3-1 definitiu sota una pluja intensa que començava a impedir que es jugués amb comoditat.

Al final del partit, la pluja va començar a caure amb molta virulència i els nervis es varen traslladar a la zona de vestuaris, on l'àrbitre, Tamara Martín, va expulsar a la portera visitant, Davínia, per encarar-se amb ella. Afortunadament, la cordura va imperar i les companyes van separar a la jugadora i fer-la entrar en raó.