divendres, 22 de març del 2013

Les líders reben al fanalet vermell

El Sabadell s'enfronta a un ferit Artés, que només ha sumat dos punts dels últims 21 en joc i és cuer de la lliga


Aquest dissabte es disputa a les 20 hores al Poliesportiu Olímpia, el partit corresponent a la 23ena jornada de Lliga de Primera Catalana de futbol femení en el seu grup II, en un encontre que dirigirà el col·legiat Antonio Pinzano.



Les locals afronten el partit amb un còmode liderat, acumulant 57 punts el els 22 partits que ha jugat fins aquesta jornada, i manté un còmode avantatge sobre la segona plaça del grup, ocupada per la EF Montcada, i la tercera, per el FC Martinenc, amb els quals els supera per 11 punts. La quarta plaça, ocupada per el CECF Les Garrigues, està situat a 12 punts, a pesar de comptar amb 1 partit menys disputat. L'equip arlequinat, a més, és el màxim golejador del grup, amb 80 gols marcats, mentre que és el segon menys golejat, ja que ha encaixat 24 gols, un més que el CECF Les Garrigues, que ha vist perforada la seva porteria 23 cops i un menys que el FC Martinenc, que ha vist com els seus rivals celebraven 25 cops gols en contra d'elles. 

Les visitants, en canvi, acudeixen amb moltes necessitats a la capital del Vallès Occidental, ja que ocupen el fanalet vermell del grup, amb sols 14 punts en els 22 partits disputats, a 2 punts del CE Seagull, el seu predecessor i a 3 punts de la UE Rubí i del CF Barceloneta, el primer equip ja en zona de salvació. A més, la dinàmica de l'equip, amb sols 2 dels últims 21 punts sumats, farà que l'equip intenti cremar els últims cartutxos pensant en una salvació que se'ls està posant més difícil a cada jornada que passa.

Per part del CE Sabadell, causaran baixa per el partit la lesionada Chicho, a més de les dubtes d'Ana Carralero i Peque. Afortunadament, recuperen a les sancionades Tania, Melània i Cosi, per tant tindran més opcions per a la zona defensiva

Per part de les bagenques, seran baixa la lesionada Aina Rabasa i per contra recupera a la sancionada Raquel Cuevas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada