diumenge, 10 de març del 2013

UE Rubí - UE Sant Andreu B 2-1

La unió de l'equip va ser cabdal en un complicat partit per les locals (Foto: Jordi Romagosa).

Matinal de futbol amb molt de sol però encara més de vent viscuda aquest diumenge a Rubí, on a les 11.30 es citaven la UE Rubí i el filial de la UE Sant Andreu per jugar el seu partit corresponent a la Jornada 21 de la Lliga de Primera Catalana, Grup II, amb les locals lluitant per escapar del descens, i les visitants intentant seguir sumant per quedar el més a munt de la lliga, ja que amb els 31 punts tenen la permanència quasi assegurada. Durant el primer temps, el migcampisme va ser la constant del partit, amb poques ocasions per part dels dos equips, i si les quatribarrades tenien més el control de la pilota, eren les rubinenques les que donaven més sensació de poder desequilibrar el partit, amb Georgina Doménech i Marjorie com a màximes exponents d'aquest perill, però a pesar de tot, el partit arribaria al descans amb el 0-0 inicial.

Al segon temps, el partit començaria amb les quatribarrades intentant arribar amb més opcions a la porteria defensada avui per Andrea Ramírez, força segura sota pals, mentre que les blanc-i-vermelles van ser prou pacients per esperar a que Marjorie Flores marquès el 1-0 al minut 64. Amb aquest gol, les visitants es llançaven més a l'atac i l'hàbil davantera local repetiria al minut 69, fent el 2-0 que semblava donar definitivament els 3 punts a una UE Rubí molt seriosa en el seu joc, i més amb la expulsió de l'andreuenca Laura Martín. Tot i això, les jugadores de Siscu Pujol patirien una mica amb el gol de Lara Mundo al minut 90, que suposaria el 2-1 definitiu, en un curt descompte. Amb aquest resultat, la UE Rubí es queda amb 17 punts i 3 sobre les places de descens.

Gran partit d'Andrea Ramírez, portera de la UE Rubí (Foto: Jordi Romagosa).