dissabte, 27 d’abril del 2013

Derbi de Sabadell amb molt en joc

Aquest diumenge es disputa el derbi de Sabadell, entre la UD La Planada i el CE Sabadell


El futbol femení sabadellenc té una cita important aquest diumenge, 28 d'Abril, a les 16 hores, al Municipal de La Planada - Can Deu, on els dos equips volen els 3 punts, les locals per seguir somniant amb arribar a aconseguir una cinquena plaça històrica, desprès de començar la temporada amb l'objectiu de la salvació, i les visitants, un conjunt arlequinat que amb la victòria aconseguiria el títol de la categoria i l'ascens a Preferent.



El partit el xiularà Alonso Garcia i enfrontarà a les locals, la UD La Planada, situada actualment en sisena plaça de la competició, amb 44 punts en els 26 partits que ha disputat i amb un bagatge de 64 gols a favor i 58 en contra, on destaca ofensivament Marta Tomás, la segona màxima golejadora del grup, amb 27 gols marcats, seguida per Sara Garcia, amb 15 gols, Maria Aguilar, amb 6 gols i Bonsi, amb 5. És un equip que ha patit, això si, molt les baixes sota pals, però que ha trobat en les últimes jornades una gran portera i amb força futur com és na Ivet Gálvez. Aquest fet, i la tornada a l'eix de la defensa d'Aroha Medina fa que l'equip sigui molt segur en defensa, amb sortides perilloses al contracop. Les del nord de Sabadell porten 4 partits sense saber que és la derrota i aquesta segona volta porten sumats 20 punts, a falta de 4 jornades per al final de la lliga, enfront els 24 que va sumar a la primera volta.

El CE Sabadell, es presenta a la primera possibilitat de guanyar el títol i d'aconseguir l'ascens. Amb la victòria del CECF Les Garrigues avui, les arlequinades aconseguirien aquesta fita sols aconseguint guanyar, i confiaran en els seus números immillorables. 93 gols a favor, sent l'equip més golejador de la categoria i sols 25 en contra, sent amb les de Les Borges Blanques, les menys golejades del grup. A davant, a pesar de la baixa de Lola, amb 22 gols, compten amb Mati, autora de 15 gols, Chicho, també lesionada, amb 9, Mayo, també amb 9 i Aranda i Ruth, amb 8. Sens dubte les blanc-i-blaves tenen sota pals una de les millors porteres de la categoria, Natalia Pinto, acompanyada d'una defensa molt segura i amb jugadores molt polivalents, seguit d'un mig camp amb molta qualitat, per fer arribar boles a les golejadores abans referenciades.


La Planada, pateix les lesions de Maria Michi, una de les seves millors migcampistes i d'Esther Munné, el Sabadell, Chicho i Peque segueixen lesionades, no comptant cap dels dos equips amb cap jugadora sancionada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada