dissabte, 13 d’abril del 2013

El rival d'avui: Soses Femení

El Centre d'Esports afronta la 25ena jornada de Lliga rebent a les 20.00 hores al conjunt blaugrana


Aquest dissabte, 13 d'Abril, es disputa a la Ciutat Esportiva Olímpia un interessant CE Sabadell-Soses Femení, de Lliga, on les locals, capdavanteres de la categoria, reben a les lleidatanes, en setena posició, completament salvades i que volen lluitar per arribar a la cinquena plaça, actualment a 3 punts, en un partit que serà xiulat per Pablo de la Iglesia.


-



El Centre d'Esports afronta el partit amb la tranquil·litat de mantenir un liderat amb 9 punts d'avantatge, més el goal average, sobre les seves immediates perseguidores, el CECF Les Garrigues, que rebrà a un CE Seagull que està en zona de descens, però que comptarà amb el reforç d'alguna jugadora del primer equip, el CF Badalona, que ja ha aconseguit l'objectiu de la permanència a Segona Divisió Nacional. A més, les arlequinades son les actuals màximes golejadores de la categoria, amb 82 gols a favor, i les segones menys golejades, amb 24 gols encaixats en els 23 partits de lliga que han disputat.

El Soses, es presenta amb la feina feta per aquesta temporada. El seu objectiu era la permanència sense patiments i estan complint amb escreix aquesta meta, ja que amb 37 punts en 24 partits, tenen fins i tot la possibilitat d'intentar l'assalt a la cinquena plaça, ocupada actualment per un CE Manresa que aquesta setmana rep en un derbi al FC Artés, fanalet vermell de la categoria. De l'equip blaugrana cal destacar que son el cinquè equip menys golejat del grup, gràcies a una defensa molt ben organitzada i a que tenen sota pals a Goretti Ruiz, una de les millors porteres de la categoria, seguida per el Lleida Esportiu de Segona Divisió, entre d'altres.

Per les locals, segueixen sent baixa per lesió Chicho, que no podrà jugar en el que queda de temporada i Peque, la capitana, però no han de lamentar cap baixa per sanció. Les lleidatanes, comptaran amb la previsible baixa d'Aida Esteve, per lesió, i de Sílvia Ginés, per compromisos personals. Com a sancionada els figura Adriana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada