divendres, 26 d’abril del 2013

Entrevista a Vanessa Quesada, jugadora del Sant Andreu (II de II)

"Contra més bo és l'equip i més important és el partit, més motivació hi ha"


Davant de quins equips tens una motivació especial? En aquests partits normalment surts amb més confiança o més nervis a la gespa?

Contra més bo és l'equip i més important és el partit, més motivació hi ha. Però a vegades els nervis et traïcionen. Normalment jugo amb nervis tots els partits però intento que això no influeixi en el meu joc.



Quin creus que és el rival que ha sigut per vosaltres el més difícil aquesta temporada?

Un dels equips més difícils crec que ha sigut el Martinenc, ja que té un bon joc, molt semblant al nostre, intentant jugar sempre per terra e intentant tocar, arribant a porteria a partir de combinacions.

Altres equips també difícils crec que son el Sabadell i les Garrigues, ja que són equips molt forts físicament i juguen sempre buscant la passada llarga, intentant buscar l’esquena de les defenses. Aquest joc a nosaltres ens perjudica ja que la pilota sempre va de camp a camp per l’aire i nosaltres intentem sempre jugar per terra.

Com has vist els dos equips de Sabadell, la UD La Planada i el CE Sabadell en els partits que heu disputat contra ells?

El CE Sabadell té un bon equip, queda demostrat a la classificació. Té jugadores molt ràpides en la part davantera i això fa que guanyin més fàcilment l'esquena de la defensa contrària. Crec que aquest és el seu punt més fort, juntament amb un mig del camp fort i que fa assistències bones.

La UD La Planada és un equip que considero que ha anat millorant a mesura que ha anat progressant la temporada.

Com veus el futbol femení a la UE Sant Andreu?

Crec que tenim bons equips i cada vegada anem a millor, tant com a nivell de qualitat com a nivell de número de categories. Mica en mica el futbol femení en aquest club va augmentant. Tenim el Femení “A” que ha lluitat molt per estar on està, Segona Divisió nacional. El Femení “B” poc a poc va tenint millor equip i més competitiu per poder anar pujant posicions i categories. Sobre el futbol base femení cada vegada va a millor, tenim equips molt bons i lluitant aquesta temporada per guanyar la lliga.

Com veus el futur del futbol femení en general?

Crec que per ara el futbol femení està molt poc considerat. Però a mesura que ha anat passant el temps ha anat progressant i crec que en un futur estarà molt més avançat i arribarà un moment en que pot arribar a ser important. Òbviament, mai arribarà a ser com el futbol masculí, però mica en mica crec es considerarà més.

Trajectòria de Vane Quesada:

Nascuda el 1992.

2005-06 U.E. Sant Andreu, futbol base
2006-07 U.E. Sant Andreu B, Segona Catalana.
2007-08 U.E. Sant Andreu B, Segona Catalana.
2008-09 U.E. Sant Andreu B, Segona Catalana.
2009-10 U.E. Sant Andreu B, Segona Catalana.
2010-11 U.E. Sant Andreu B, Segona Catalana. Ascens. Debut a Nacional.
2011-12 U.E. Sant Andreu B, Primera Catalana.
2012-13 U.E. Sant Andreu B, Primera Catalana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada