dimarts, 16 d’abril del 2013

Jornada 25 i tot per decidir

El Rubí sorprèn i empata amb el Martinenc, que perd la tercera plaça i el Tàrrega dona la talla i suma 3 punts d'or.

El CE Sabadell segueix caminant cap al títol, amb una nova victòria i segueix mantenint els 9 punts respecte a la segona plaça, ocupada per un CECF Les Garrigues, que no perd l'esperança mentre matemàticament sigui possible. Amb la victòria de les arlequinades, el CE Manresa ja es queda sense possibilitats d'arribar al liderat, cosa que segueixen somniant EF Montcada i FC Martinenc. A la part baixa, la UE Tàrrega agafa aire i posa ja el descens a 6 punts, mentre que dels 4 últims sols puntua la UE Rubí.

UE Rubí - FC Martinenc     2-2

Sorpresa a Rubí on les locals varen aconseguir sumar un punt davant les segones classificades, i on es varen avançar, amb gol de la central, Saray al minut 7, per arribar amb un esperançador 1-0 al final d'una primera part on les visitants varen demostrar excés de nerviosisme tant en el joc, com a la banqueta, on van veure expulsat al seu entrenador a la mitja hora de joc. Al segon temps, les locals varen controlar l'empenta de les barcelonines, amb força patiment, i varen començar a tenir més protagonisme al minut 75, quan les visitants varen patir la expulsió d'una de les seves jugadores que estava a la banqueta, però en una jugada, i desprès un refús desafortunat de la local Irene Gelabert, va pujar en el minut 85 el 1-1 al marcador. Sols quatre minuts desprès, Maria Clotilde faria el 2-1 que semblava definitiu, però les barcelonines varen tirar d'èpica i Mònica Pigrau faria el 2-2 al mateix minut 89 que deixa a les vallesanes amb 18 punts i a dos de la salvació, ocupada per el Barceloneta, amb el que té perdut el gol-average. Per la seva part, el Martinenc, cau a la quarta plaça, però a 3 punts de la segona.

UE Sant Andreu B - UE Tàrrega     1-4

Primera part molt igualada i amb forces alternatives en el joc, dominat alternament per els dos equips, on Clàudia Granja va posar el 1-0 al marcador amb el que es va arribar a la mitja part. Al segon temps, a pesar de la curta banqueta visitant, les lleidatanes varen posar molta més intensitat, i desprès de l'empat d'Ariadna Turull gairebé en el començament, Gemma Vilariño va treure el pot de les essències i als minuts 51, 78 i 87 va marcat tres gols per posar el resultat definitiu que la posa ja com a segona màxima golejadora de la categoria, i que permet al seu equip arribar als 25 punts i posar-se amb 6 per sobre de la zona de descens.

CE Júpiter - CF Barceloneta     5-3
CECF Les Garrigues - CE Seagull     5-0
CE Manresa - FC Artés     4-2
CF Cerdanyola B - EF Montcada     1-3
CE Sabadell - Soses     5-0     Crònica
UD La Planada - FC Sant Quirze     2-2     Crònica