dilluns, 22 d’abril del 2013

Juvenil-Cadet A. Es complica la permanència

El Juvenil Cadet A del CE Sabadell, perd a casa contra el CE Europa, 2-3

El cansament de la temporada i les baixes de les dues porteres de la plantilla, comencen a pesar en les cames de les jugadores i es perd un partit contra un rival directe, que fa un partit pràctic i sense complicacions i s'emporta els 3 punts d'Olímpia en un matí de diumenge on el sol i la bona temperatura presideixen un partit molt atractiu per als espectadors que hi varen ser presents.

Només començar el partit, les visitants varen demostrar les seves intencions, i a la primera oportunitat clara que varen tenir, Esther Mangas va fer al minut cinc el 0-1. Les arlequinades varen llavors començar a guanyar terreny i donar mostres de recuperació, fins que al minut 17, Sara Zauner va empatar el partit, fent el 1-1. Desprès, amb el partit força igualat en el terreny de joc, com ho estava el marcador, va donar alternatives als dos equips, fins que de nou, la màxima golejadora escapulada, Mangas, va fer el 1-2 al minut 39, al llindar del descans.

Al segon temps, les locals varen sortir amb més empenta, però les de Gràcia sabien com fer mal al contracop, i en un d'ells, de nou Mangas va superar a la portera arlequinada, avui la portera de categoria Infantil, Raquel Millán, amb un xut molt ajustat a la base del pal, per posar el 1-3 al minut 66. Poc desprès, al 69, una falta llançada magistralment per Marina Delgado, posaria el 2-3 al marcador, i l'emoció al partit, que encara veuria tensió, nervis, un Sabadell llançat a l'atac i un Europa que a pesar d'acabar amb una jugadora de menys, va saber aguantar el resultat per emportar-se cap a Barcelona els 3 punts.

Gerard Taulé, un arlequinat treballant per el CE Europa (Foto: Jordi Romagosa).

Amb aquest resultat, el CE Sabadell quedarà amb 29 punts en 24 jornades, i cinc punts sobre les seves immediates perseguidores, el PBB La Roca. El CE Mercantil, per la seva part, va perdre per 2-0 al camp del Vic-Riuprimer, sumant ja cinc derrotes consecutives i 17 partits sense conèixer la victòria, fet que les condemna al fanalet vermell, amb 11 punts, però amb esperances encara de salvar la categoria.