dissabte, 6 d’abril del 2013

Més que tres punts en joc

El Sabadell visita el Municipal de Sant Quirze en un derbi comarcal on moltes jugadores es retrobaran amb el seu passat


Aquest diumenge, 7 d'Abril, a les 12.00 hores, el FC Sant Quirze rebrà al Centre d'Esports Sabadell en partit corresponent a la Jornada 24 de Lliga de Primera Catalana femenina, en un encontre que dirigirà la col·legiada Dévani Cervantes.

El Sabadell busca sentenciar l'ascens el més aviat possible.
El Sant Quirze, vol firmar com a mínim el punt que li cal per acabar de rematar la seva permanència efectiva i ho vol fer en el partit en el que rebrà a les líders de la categoria, en un partit on moltes de les jugadores mussoles es retrobaran a un rival on han jugat en algun moment de la seva carrera esportiva, fet que suposa una motivació afegida a fer un gran partit i una dificultat més per a les arlequinades. L'equip local, però, no passa ara un moment brillant, havent guanyat sols un dels últims 5 partits, contra el fanalet vermell, el FC Artés, en un partit on va patir per remuntar un resultat advers. Amb 30 punts en els 23 partits disputats, no val a badar i la plantilla està convençuda d'aconseguir sumar per oblidar-se ja de la zona de perill de la categoria.

Per la seva part, el Centre d'Esports afronta el partit com a líders de la categoria, amb 57 punts en els 22 partits que han disputat, i pendents de que la FCF els confirmi la victòria per absència davant el FC Artés, que no es va presentar en la última jornada disputada davant les arlequinades. Té a més, el matalàs de punts sobre les seves perseguidores, el CECF Les Garrigues, a les que els porta 9 punts d'avantatge, a falta de 7 jornades per a la finalització el campionat i amb moltes ganes de sumar per acostar-se cada cop més a un ascens en el que han treballat molt dur durant tota la temporada.

Les locals, comptaran demà amb la majoria de la plantilla disponible, encara que compta amb les baixes d'Ivette Remola i de Nicole Crespo, en la recta final de la seva recuperació d'una greu lesió que va patir a finals de Novembre. Per part de les sabadellenques, segueixen de baixa Chicho i la capitana Peque. Cap dels dos equips compten amb sancionades per aquest partit. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada