diumenge, 14 d’abril del 2013

Resultat excessiu per els mèrits dels dos equips

El Sabadell només va poder plasmar la seva superioritat a la segona part, on el Soses va acabar rebent un seriós correctiu

Mayo va obrir el marcador per a les locals (Foto: Jordi Romagosa).

Aquest dissabte, a les 20 hores s'havia d'iniciar el partit corresponent a Primera Catalana de futbol femení entre les locals, un líder CE Sabadell i les lleidatanes es va haver de retardar mitja hora per el retràs acumulat en els partits anteriors a Olímpia, però va començar sota l'atent arbitratge de Pablo de la Iglesia en un vespre on afortunadament la temperatura va tractar bé als aproximadament centenar d'assistents al partit.

A la primera part, les locals es van trobar un equip molt ben plantat defensivament parlant al davant, i al qual costava superar en jugades de desplaçament llarg de pilota, com primer es va provar, ja que la defensa blaugrana, en tot moment va estar atenta, i a més, darrera tenia a Goretti, portera que va demostrar amb un parell d'aturades tenir una gran categoria sota pals, encara que no va poder aturar un dos contra un al minut 27, que va posar el 1-0 al marcador, quan Ruth es va lliurar del marcatge de la seva defensa, per fer la passada de la mort a Mayo, que venint des de darrera, va transformar el primer gol per a les arlequinades. A pesar de que el Soses es va estirar i que les sabadellenques van fer algun bon contracop, el marcador no es va moure, i la primera part va acabar desprès de 54 minuts de joc, ja que l'àrbitre va haver d'afegir nou minuts per les dues topades de Goretti amb jugadores del Sabadell i que van necessitar atenció a l'arquera per part dels membres del seu equip tècnic.

A la segona part, es van viure uns primers 20 minuts molt igualats, on els dos equips van tenir les seves opcions, però on Natalia i Goretti varen demostrar ser dues de les millors porteres de la categoria. No va ser fins el minut 65, que arribaria el 2-0, amb un xut imparable de Judith Fresquet que va entrar per on no podia arribar l'arquera visitant. Allà les locals varen agafar la confiança que els era necessari i les lleidatanes es van començar a enfonsar moralment, i més amb el gol de falta de Cosi, des d'uns 25 metres i per sobre la barrera, entrant per l'esquadra visitant al minut 69 i que significava el 3-0. Dos minuts desprès, arribaria la sentència, quan Mati va fer el 4-0, en una jugada on lamentablement es va lesionar. Poc abans d'acabar el partit, la portera visitant, va haver de demanar el canvi, per que el seu físic s'havia ressentit dels dos cops de la primera part, i el partit va acabar amb el 5-0, obra de Ruth en el minut 88.

Amb aquest resultat, el Centre d'Esports es situa amb 63 punts i a sols 6 punts per l'ascens matemàtic si la FCF confirma la seva victòria per 3-0 sobre l'Artés per la no presentació de les bagenques en la jornada 23. El Soses, es queda amb 37 punts en els 25 partits que ha disputat, fora de tot perill per la zona baixa, però amb aspiracions encara d'arribar a una cinquena plaça que seria excel·lent per a elles.