dissabte, 20 d’abril del 2013

Un rival incòmode

El Centre d'Esports rep avui a un rival difícil i que al principi tenia com a objectiu l'ascens de categoria


Aquest Dissabte, 20 d'Abril, a les 20 hores i al Poliesportiu Olímpia de Sabadell, es disputa el partit corresponent a la jornada 26 entre les locals, el CE Sabadell FC i el CE Júpiter, en un partit que serà xiulat per la col·legiada Leyla Villalobos.


-

Les líders afronten el partit amb força tranquil·litat i més quan el comitè de competició de la FCF ja els ha adjudicat els 3 punts del partit on no es va presentar amb suficients jugadores el FC Artés i fa que sumin ja 66 punts en les 25 jornades ja disputades, amb 12 punts (i el goal-average) per sobre de les seves màximes perseguidores, el CECF Les Garrigues, encara que les de Les Borges Blanques porten disputat un partit menys. Les arlequinades, també son les màximes golejadores del grup, amb 90 gols marcats, i les segones menys golejades, amb 24 gols encaixats.

Les visitants, el CE Júpiter, arriben al partit situades en setena plaça, amb 38 punts en els 25 partits que ha disputat, amb 65 gols a favor i 65 en contra, lluny de la zona capdavantera, però fent partits molt meritoris, ja que té un equip molt potent en les línies de creació i a la zona davantera, comptant a més amb la màxima golejadora del grup, Sara del Barrio. La ex-jugadora del RCD Espanyol porta aquesta temporada 31 gols i l'acompanya en el poder golejador de l'equip gris-grana Laura Caballero, amb 19 gols.

Les arlequinades comptaran amb les baixes de Chicho i de Peque, per lesió i els dubtes d'Ana Carralero i Ana Aranda per problemes físics. El Júpiter, per la seva part, recupera a la sancionada Andrea Mari Huerta, una de les seves millors jugadores, excel·lent lateral amb força potència i control de pilota quan es tracta de pujar per la banda, i es quedarà sense jugadores suspeses amb motius disciplinaris, però amb la baixa d'Andrea Martínez per lesió.

Sara del Barrio i Andrea Mari Huerta, dues de les referències del CE Júpiter (Fotos: Jordi Romagosa).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada