diumenge, 19 de maig del 2013

CE Sabadell - UE Rubí 5-0

Les campiones no donen opció a un equip que va donar la cara en tot moment

En el partit corresponent a la jornada 30 de Primera Catalana en el seu Grup II, que enfrontava a les locals, el CE Sabadell amb la UE Rubí, en un partit que va començar tard per el partit que s'havia disputat abans a la massificada Olímpia.
Natàlia Pinto va marcar, de penal.

Les arlequinades varen sortir amb ganes de tancar el seu últim partit de lliga a casa amb un bon resultat, però a pesar de tenir més el domini de la pilota, un Rubí amb molta motivació no les deixava jugar a gust, e intentava treure també amb criteri la pilota des de darrera i ben jugada, però el CE Sabadell té jugadores amb qualitat excel·lent i el 1-0 va pujar al marcador, amb un gol amb dedicatòria especial a la mitja hora de joc. Sols nou minuts desprès, va ser Mati la que va posar el 2-0 al marcador, i poc abans del descans, Ruth sentenciaria gairebé el partit amb el 3-0.

Al segon temps, les rubinenques sortirien amb una marxa més al camp, i posarien una mica més de perill amb alguns desplaçaments llargs de pilota, però les sabadellenques començarien ràpidament a recuperar terreny, fins que en al minut 77, arribaria el penal que es transformaria en el 4-0, en un llançament des dels 11 metres materialitzat per Pinto. El partit s'aniria apagant, però quan s'esperava que tot acabés amb aquest resultat, Ruth arrodoniria el marcador per a fer al minut 89 el 5-0 que tancaria l'últim partit de lliga a casa.

Ara, el CE Sabadell tindrà l'enfrontament contra la UD La Planada, a camp contrari, aplaçat el seu dia per pluja i es disputarà el proper dimarts, 21 de Maig a les 21 hores al Municipal La Planada-Can Deu.