dissabte, 11 de maig del 2013

CF Cerdanyola B - CE Sabadell

Les campiones, sense pressió ja, visiten el feu del filial verd-i-blanc, que tampoc està necessitat de punts


Aquest dissabte, a les 15.00 es disputa al Municipal de la Bòbila de Cerdanyola el partit corresponent a la jornada 29, entre el CF Cerdanyola B i el CE Sabadell, en un partit on s'enfronten dos equips amb els objectius ja complerts, i amb l'arbitratge de Carlos López.




Les arlequinades es presenten al partit amb tota la tranquil·litat del món, i amb uns números envejables. 72 punts en els 27 partits disputats, fora de l'abast de les seves rivals, i sent l'equip més golejador de la categoria, amb 97 gols a favor i el menys golejat, 25 en contra i amb l'objectiu del títol firmat. L'equip, previsiblement, començarà ja a provar algunes coses per a la propera temporada, però demostrant per que son les actuals campiones de la categoria.

Les locals, en canvi, estrenen permanència assegurada amb els 30 punts en els 28 partits que han jugat, sense nervis tampoc, amb un balanç de 61 gols a favor i 69 en contra, e intentaran aconseguir la victòria per mantenir la onzena plaça, ja que tenen a un sols punt a la UE Tàrrega, que encara que ja és un altre equip salvat, volen intentar donar bona imatge en aquest tram final de lliga.

Natalia Pinto, Zamora provisional de la categoria.

Les locals, tenen com a baixes a Diana Bogarín i Maria Riera per lesió, però sense registrar sancionades, a més, el primer equip ja ha acabat la seva trajectòria a Segona Divisió i alguna jugadora baixarà a reforçar a l'equip, per enfrontar-se a un CE Sabadell, que té les llargues baixes de Chicho i Peque, i segurament reservarà a les jugadores sortint de lesions com son Aranda i Carralero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada