diumenge, 26 de maig del 2013

Copa Catalunya: FC Santfeliuenc - CE Sabadell 0-3

Un partit més igualat del que assenyalava el marcador final, dona el passi a les arlequinades a la següent ronda

El partit estava preparat per començar a les 18 hores, però una errada humana va fer que el CE Sabadell FC anés a l'estadi de Les Grases amb la primera samarreta, blanc-i-blava i per coincidència de colors amb l'equip local, i l'àrbitre, Raúl Aldana, no permetria començar el partit fins que ha arribat el directiu del futbol femení, Josep Guillem amb el segon equipatge complert del club sabadellenc i el partit ha començat, 35 minuts tard, amb la presència de la delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares com a espectadora d'excepció.

L'equip va tornar a estar a l'alçada del que s'esperava.

Amb tots els nervis pre-partit, les arlequinades han sortit a la gespa amb força tensió i algunes imprecisions, i les locals han anat agafant metres i confiança sobre el camp, però les vallesanes s'han sobreposat a tots aquests factors i quan han començat a carburar, inexorablement han començat a tenir no sols el domini de la pilota, si no les millors opcions, primer amb un mà a mà de Ruth que ha resolt Cinthia miraculosament, com amb un córner que Gisela ha llançat tancat i que la portera local ha tret amb forces dificultats, fins que al minut 32, un altre córner, tret per Cosi, ha estat acabat de rematar a la xarxa per Gemma Rey posant el 0-1 al marcador. Desprès, les sabadellenques han tingut alguna arribada més, però sense la precisió que calia per enviar-la entre els tres pals, i amb aquesta mínima renda s'ha arribat al temps de descans.

A la segona part, el Santfeliuenc ha sortit amb molta intensitat, i al minut 50 han marcat el que hagués sigut l'empat, però l'àrbitre, a instàncies del linier, l'ha anul·lat, encara que des de la nostre posició al camp, creiem que erròniament. Les arlequinades perdien el mig del camp i les locals començaven a donar senyals de perill, sobretot amb jugades on Noemí ha demostrat ser un dels motors d'aquest equip, però al final, la major experiència de la defensa sabadellenca, trencava totes les opcions d'empat, i al minut 69, Mati ha aconseguit marcar el 0-2, col·locant la pilota on no podria arribar l'arquera local. A partir d'allà, l'equip local s'ha anat trencant, i Mayo amb el 0-3 al minut 75 les ha sentenciat. Els últims minuts, han servit sobretot per veure com l'entrenador local, David Segura, ha donat entrada a jugadores força joves, que no han desentonat amb les seves companyes.

Amb aquesta victòria, el CE Sabadell passa a segona ronda on l'espera la UE Cabanes, equip que estava exempt aquesta eliminatòria i que aquesta temporada ha militat al grup III de Primera Catalana, quedant en segona plaça.