dimarts, 21 de maig del 2013

Derbi per tancar la lliga

Aquest dimarts, 21 de Maig, es disputa el derbi sabadellenc per tancar la lliga


Amb tot decidit, aquesta nit a les 21 hores es disputarà, si el temps no ho torna a impedir, el partit corresponent a la jornada 27 de Lliga i que es va haver de suspendre per la pluja que va caure i que va enfangar el camp Municipal de La Planada-Can Deu, i que es jugarà sota l'atenta mirada d'Eduardo Barranco Trejo, l'àrbitre que xiularà aquest encontre.

-
UD La Planada - CE Sabadell


El partit, enfrontarà a dos equips que han aconseguit sobradament els seus objectius aquesta temporada, les locals, per la seva part, aspiraven a la permanència, i ho han aconseguit amb escreix, practicant a més un joc força atractiu i posant contra la paret a equips que se'ls pressuposava que estarien per sobre de les del nord de Sabadell. Així, la UD La Planada afronta aquest partit en sisena plaça de la classificació, però si guanya el partit, acabarà amb una excel·lent cinquena plaça, sols per sota de les aspirants inicials a l'ascens, CE Sabadell, CECF Les Garrigues, EF Montcada i FC Martinenc.

Les visitants, com a campiones i sense pressió, gaudiran d'un nou passadís de campiones, però hauran de lluitar per intentar superar a les seves rivals, que les varen fer patir a Olímpia, on un gol en el descompte d'Aranda les va sentenciar amb el 3-2 final. A més, sent ja les màximes golejadores del grup, amb 103 gols marcats, hauran de defensar ser les menys golejades, amb 26 actualment i perseguides per el CECF Les Garrigues, amb 29.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada