divendres, 31 de maig del 2013

Jornada decisiva

El Juvenil-Cadet A arlequinat es juga la permanència aquest cap de setmana


Aquest Dissabte, a les 16.30 a Sant Adrià de Besòs, el CE Sabadell Juvenil Cadet es juga aconseguir no baixar de categoria en un duel on la victòria o empat davant les locals, el CD Sant Gabriel, les salvaria matemàticament, però una derrota, les condemnaria a esperar al dia següent i al partit entre la PBB La Roca i el Molins de Rei i esperar un empat o derrota de les locals davant un equip que ha perdut ja la categoria.


Es juguen la temporada en un partit (Foto: Pedro Salado).

Les arlequinades visiten a un equip que acabarà la Lliga en cinquena plaça, amb 56 punts i que no aconseguirà el seu objectiu de classificar-se per la Copa Catalunya, ja que té al Reus Deportiu amb 60 punts i ja sols aquesta trentena i última jornada per disputar. El CD Sant Gabriel, va empatar (0-0) a Olímpia, perdent allà dos valuosos punts i voldran venjar-se de les vallesanes, e intentar sumar la seva tercera victòria consecutiva i el seu sisè partit sense perdre, comptant amb jugadores del nivell d'Arola Aparício, amb 17 gols marcats aquesta temporada, tot un perill per a la porteria sabadellenca. L'element motivacional serà clau per a que les de Sant Adrià ho donin tot per a intentar acomiadar la temporada amb victòria, en un equip que aquesta temporada ha pagat una plantilla curta i molt jove per acabar lluny dels seus objectius, encara que demostrant que si manté el bloc, la propera temporada poden arribar a dominar la competició.

El CE Sabadell, en canvi, amb 35 punts es desplaça amb la necessitat de puntuar. Desprès de la seva difícil victòria a casa contra la UE Seva per 4-1, compten amb unes quantes baixes per superar a les seves rivals, però també tenen la confiança de tenir 2 punts d'avantatge sobre les seves perseguidores, i a més, tenir el goal-average guanyat (4-3 en total). Les jugadores estan conjurades per intentar aconseguir aquest objectiu, i vist el partit d'anada, son totalment capaces d'aconseguir-ho. Per la seva part, la PBB La Roca, amb 33 punts, estarà molt pendent d'aquest partit. Si el CE Sabadell perd, les del Vallès Oriental estan obligades a la victòria, per a aconseguir la permanència, i ho faran davant un CF Molins de Rei que amb 17 punts solament, ha baixat ja de categoria, i fins i tot, en un partit no van presentar suficients jugadores per a disputar-lo.


Possibilitat de triple empat:


Hi hauria la possibilitat d'un triple empat amb un equip totalment salvat, el CE Europa, entrenat per el sabadellenc Gerard Taulé, que amb 36 punts, que disputa al camp de les sisenes, Vic-Riuprimer el seu partit, Dissabte a les 12.30. Si les de Gràcia perdessin el seu partit, el CE Sabadell empatés el seu i la PBB La Roca guanyés el seu, hi hauria un triple empat a 36 punts, però la lligueta particular entre els 3 equips amb el que es dilucidaria la plaça de descens, i tot quedaria així:

CE Europa     9 punts.
CE Sabadell     6 punts.
PBB La Roca     3 punts (perdria la categoria).



1 comentari:

  1. Finalment el Sabadell s'ha salvat, cosa que ens posa molt contents a tots. Peró la temporada ha quedat marcada per el confós enfrontament entre diferents estaments del club (coordinadors, entrenadors, etc...) que han dividit completament l'equip i que, molt probablement tindrà conseqüencies greus de cara a la continuïtat d'algunes de les jugadores clau de l'equip. Crec que es una mostra enorme d'irresponsabilitat haver arribat a aquest punt. Si ningú no hi posa solució, el que l'any que vé podía ser un dels 6 millors equips de 1ª divisió quedarà seriosament malmés. I el que es mes greu es que es trencarà un grup unit i cohesionat de nenes que venen jugant juntes des de fa molts anys. Crec que tot i la permanença tenim pocs motius per estar contents. Una pena.

    ResponElimina