dimecres, 8 de maig del 2013

Jugant amb foc

El Juvenil A del CE Sabadell va perdre 3-2 contra el Reus i encaren el tram final de temporada en zona de descens

Dissabte, 4 de maig es va jugar, als camps annexes del Camp Nou de Reus el partit entre el conjunt del Baix Camp i el CE Sabadell, on les visitants necessitaven puntuar per no haver de patir per la salvació, però van tornar cap a la capital del Vallès amb les butxaques buides, tot i plantar cara a un Reus que es juga la participació en la Copa Catalunya. Les coses se'ls hi posaven coll amunt a les noies entrenades ara per Ramón quan, en el minut 11, Ariadna Franch posava l'1-0 en el marcador i feia entrar els nervis a les sabadellenques que, tot i gaudir d'alguna bona ocasió de la mà de Marina Delgado o Patri Bermejo, veien com no eren capaces de reduir distàncies abans de que l'àrbitre xiulés el final dels primers quaranta minuts.

Laura Heis va marcar també a Reus (Foto: Pedro Salado).

La segona part feia intuir una revolució arlequinada per intentar donar la volta al partit, però l'esforç des de la banqueta quedaria en va quan en el minut 52, Ana Moreno posava el 2-0. Tot i això, només van caler quatre minuts perquè Laura Heis reduís distàncies amb un potent xut des de més de vint-i-cinc metres, que entraria per l'escaire. Esperonades per aquest gol, les arlequinades van poder empatar gràcies a un xut de Christina Picón que no trobaria porta. Natàlia Fernández, amb el 8 a l'esquena, va portar de corcoll a la defensa arlequinada i, de les seves botes va néixer la jugada que acabaria amb el 3-1 quan, una passada en profunditat l'aprofitava Mar Benach en el 72 per ampliar distàncies amb un elegant xut que entrava per l'escaire de la porteria defensada per Inés Palmiero. Tot i això, les arlequinades encara serien capaces de reduir distàncies i optar a rascar un punt quan Judith Cervantes marcava el 3-2 que al capdavall seria el resultat definitiu.

La lluita no va tenir recompensa (Foto: Pedro Salado).

D'aquesta manera, les arlequinades acaben la jornada en zona de descens i a un punt de la salvació, degut a la victòria de la PBB La Roca per 3-2 contra l'Estartit, esperant la visita del Molins de Rei, equip ja descendit a la 2a divisió. Per la seva part, el CE Mercantil, ja descendit, sentenciava a Stoitchkov amb una victòria per 2-1.