dijous, 9 de maig del 2013

Primera Catalana, jornada 28

Amb el títol i la segona plaça decidits, queda pendent sobretot la lluita per el descens en les dues jornades que queden


El CE Sabadell es va coronar campió aquest passat cap de setmana amb la seva victòria sobre el CE Manresa per un clar 4-0, aconseguint l'ascens a Preferent, mentre que el CECF Les Garrigues, guanyant 0-2 en un partit força dur a Artés, s'adjudica la segona plaça que dona accés segur a la Copa Catalunya, i que en cas de renúncia d'algun equip de categoria superior li pot suposar l'ascens.



CE Sabadell - CE Manresa     4-0
Amb aquest resultat, les locals aconsegueixen el títol i les visitants cauen a la sisena plaça.

FC Artés - CECF Les Garrigues     0-2
Les bagenques firmen el seu descens a Segona Catalana, mentre que les de Les Borges Blanques firmen la segona plaça que els dona accés a la Copa Catalunya.

EF Montcada - UE Sant Andreu B     2-5
Les vermelles cauen a casa i perden tota opció de quedar en segona plaça. Hauran d'esperar a la proposta de canvi de format de la Copa Catalunya per seguir disputant una competició oficial. Les andreuenques, guanyen desprès de 5 derrotes consecutives i 7 partits sense vèncer.

UD La Planada - CE Júpiter     3-2
Les sabadellenques es posen cinquenes i poden firmar una temporada històrica, mentre que les barcelonines quedaran en mig de la classificació.

Soses - CF Cerdanyola B     3-1
Partit sense trascendència, però amb un equip local que es posa en setena plaça per firmar una altre bona temporada. El filial vallesà, més preocupat per el seu futur que per el partit, pot veure perillar la seva onzena plaça a mans de la UE Tàrrega.

CE Seagull - UE Tàrrega     4-4
L'equip local surt del descens, però empata a punts amb la primera plaça ocupada per el descens, amb un CF Barceloneta al que li té el goal-average guanyat. Ara rebran a CE Júpiter i visiten al FC Martinenc, dos equips amb els que es jugarà la permanència. Per la seva part, les targarines amb aquest punt firmen la seva permanència la temporada de l'ascens.

FC Martinenc - CF Barceloneta     3-0
Les vermelles guanyen amb consistència i es col·loquen terceres, però ja no poden aspirar a la segona plaça per entrar directament a la Copa Catalunya i hauran d'esperar també a la proposta de canvi de format de la Copa Catalunya per jugar-la. Les visitants, cauen a la zona de descens, empatades a punts amb la salvació que marca el CE Seagull, però amb el goal-average perdut, rebent la propera setmana al potent EF Montcada i desplaçant-se al camp del descendit FC Artés a la última jornada.

FC Sant Quirze - UE Rubí     4-1
Les mussoles varen ser superiors a la segona part i segueixen novenes, fora de tot perill, mentre que les visitants, es compliquen la vida i es queden a 2 punts de la zona de permanència, amb un calendari complicat, ja que reben al Soses a casa i tanquen la lliga al camp de les campiones, el CE Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada