dimarts, 14 de maig del 2013

Tot decidit

La penúltima jornada de lliga va acabar decidint les places de descens

La última jornada de lliga, serà de tràmit tant per les campiones, com per la segona plaça que dona accés assegurat a la Copa Catalunya com per les places de descens, que ja estan decidides. Aquí teniu un breu resum de com ha anat tota la jornada:

Sara del Barrio, segueix sumant gols.

CE Seagull - CE Júpiter     4-3
El partit més decisiu de la jornada per al descens es disputava a Badalona, entre les locals, que amb una victòria es podien salvar si el CF Barceloneta no puntuava i un equip, el gris-grana que no es jugava res, però acudia a la vila marinera amb l'honor ferit desprès de les sancions que varen rebre cinc de les seves jugadores la passada jornada desprès del partit contra la UD La Planada. Amb aquests condicionants, el partit començaria amb la màxima golejadora del grup, Sara del Barrio, completament endollada i demostrant que és una matadora de l'àrea, puix que en nou minuts va marcar dos gols per posar un 0-2 i fer que el seu equip jugués sense patir molt durant la primera part, i el partit semblava sentenciat al minut 44 amb el 0-3, obra de nou de Del Barrio.

Al segon temps, les locals es varen espavilar i quan el Júpiter es va quedar amb 10 jugadores, Enola va fer el 1-3, al minut 55, i amb la baixada física visitant, va tenir les millors opcions per marcar. Enola de nou al minut 70, i dos minuts desprès Mélody, van transformar les seves ocasions i el 3-3 va pujar al marcador, i quan semblava que el partit acabaria amb empat, i amb les locals nervioses per la pèrdua de temps de les seves rivals, que no es jugaven res, Ester faria el 4-3 que faria explotar d'alegria la banqueta i grada local. Amb aquest resultat, i el goal-average guanyat al CF Barceloneta, les badalonines aconsegueixen la permanència a la categoria, a expenses dels descens compensats.

CF Barceloneta - EF Montcada     2-3
Amb aquest resultat, combinat amb la victòria del CE Seagull, les locals perden la categoria, mentre que la EF Montcada puja a la tercera plaça.

UE Tàrrega - FC Martinenc     5-1
Les locals varen ser unes autèntiques piconadores que varen trencar a les seves rivals des de l'inici del partit. Les barcelonines, per la seva part, cauen de la tercera plaça de la categoria.

UE Sant Andreu B - FC Artés     1-0
Les quatribarrades no varen voler fer sang d'un digne rival que si vé es varen plantar al Narcís Sala amb sols 8 jugadores, i encaixar al minut 4 el 1-0 varen aguantar la resta del partit defensant.

CE Manresa - UD La Planada    4-0
Resultat contundent per a les locals, que varen voler acomiadar-se dels seus seguidors amb una victòria i on Mariona va reaparèixer per fer 2 gols i ajudar al seu equip en la lluita per la cinquena plaça.

CECF Les Garrigues - FC Sant Quirze     5-0
Les locals varen guanyar l'encontre fent un bon partit, que es va veure enfosquit per algunes decisions arbitrals que varen carregar de targes a les vallesanes, que van sortir força enfadades tant per l'actuació de l'àrbitre, com per l'horari en que havia estat posat el partit.

CF Cerdanyola B - CE Sabadell     1-1   Resum
UE Rubí - Soses     2-3     Resum

Campionat i ascens: CE Sabadell FC.
Classificats Copa Catalunya: CE Sabadell FC i CECF Les Garrigues.
Descens: FC Artés, UE Rubí i CF Barceloneta.