dimecres, 22 de maig del 2013

UD La Planada - CE Sabadell 1-3

El derbi de la capital vallesana tanca la lliga de Primera Catalana 2012/13


El passat 28 d'Abril es va suspendre el partit de la 27ena jornada entre la UD La Planada i el CE Sabadell, i els dos equips van acordar fer-lo aquest Dimarts, 21 de Maig, a les 21 hores, amb una bona temperatura, a pesar de que al final del partit començava a fer una mica de fred, però el Municipal de La Planada-Can Deu, a pesar de ser un camp de terra dels d'abans, està perfectament preparat per a la pràctica del nostre esport, amb una il·luminació molt millor que altres camps de gespa.


Bon ambient entre les protagonistes del derbi.

El partit en si, seria el típic derbi amb molta lluita en tots els aspectes del joc, però atípic en el sentit de que no hi va haver-hi gens de joc brusc, i els dos equips varen demostrar una gran esportivitat, des del principi, on les locals van fer el passadís a les campiones, i en el camp, a pesar d'una primera part molt igualada, amb un CE Sabadell que no es volia complicar la vida en defensa i treia la pilota amb contundència i una UD La Planada que més coneixedores de la superfície del seu camp, intentaven combinar amb força criteri, en canvi serien les visitants, que farien al minut 41 que arribés el gol de Ruth, el 0-1 en una internada des de la frontal dreta de l'àrea, amb un remat molt col·locat. Amb les carbassa-i-verdes tocades moralment, Cosi en un servei de córner, estaria a punt de marcar el segon gol per al seu equip, enviant una bola a la fusta. Amb aquest resultat, s'arribaria al descans.

La segona part començaria amb les locals jugant amb més intensitat e intentant portar el partit al seu estil de joc, amb rapidesa, pressions constants enmig del camp i molta valentia, però sense sort als metres finals, ja que o bé Desiré Moya tallava les excel·lents passades que tenien com a destinatàries a Marta Tomás i Mireia Aguilar, o les que arribaven a l'arc arlequinat les aturava Natalia Pinto, que va fer un gran partit. Però seria al minut 65, que Mati trencaria el fora de joc, buscaria la línia de fons i faria la passada de la mort a Ruth, que faria el 0-2 sense que Maria pogués evitar-ho, i a punt estaria Mati de fer el tercer, quan en un refús i amb la portera a la frontal, intentaria un xut dur des de fora de l'àrea que s'estavellaria en el travesser. Les del Nord de Sabadell seguirien intentant-ho i apretarien el partit, posant tota la carn sobre la graella i fent Stefania el 1-2 al minut 70 amb un gran gol. Els últims 20 minuts, va ser un partit força més descontrolat. Les de La Planada fins i tot jugarien amb 4 davanteres i les arlequinades tindrien alguna opció molt clara al contracop, fins que Ruth les remataria amb el 1-3 al minut 84. Sense temps ja, aniria morint el partit.


Stefania marcaria el provisional 1-2.

Amb aquest resultat, la UD La Planada tanca la Lliga amb 50 punts, amb 71 gols a favor i 69 en contra, però amb una excel·lent sisena plaça final, mentre que el CE Sabadell, ho fa com a campiones de Lliga i amb el conseqüent ascens a Preferent, sumant 79 punts amb 106 gols a favor i 26 en contra, sent les màximes golejadores i les menys golejades, i amb el mèrit afegit de no haver perdut cap partit com a visitants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada