diumenge, 23 de juny del 2013

Copa Catalunya: CE Sabadell-FC Barcelona 0-13

Les blaugranes varen demostrar el seu nivell extraordinari


Un partit especial per moltes raons. El CE Sabadell rebia en partit de quarts de final de la Copa Catalunya al FC Barcelona. És el partit que tancava la temporada oficial de futbol femení per als dos equips. Quan el Barça disputi les semifinals contra el Llevant LP, serà quan es doni el tret de sortida de la temporada 2013/14.


Partit amb comiats també. Juan Rodríguez Portoles, l'àrbitre de l'encontre, xiulava el seu últim partit, a casa, en un estadi molt conegut per ell, però on mai havia xiulat un partit oficial de futbol femení. Com s'acostuma a dir, el millor àrbitre és el que passa desapercebut, i així ha sigut, ja que ajudat per Tamara Martín i Paula Líndez, en cap moment s'ha fet notar.


Homenatge a la gran temporada del primer equip arlequinat. Oscar Quintana i Antonio Ramos han bastit un equip que ha aconseguit l'objectiu que es perseguia, l'ascens de categoria. La temporada s'ha tancat doncs amb el campionat de Primera Catalana i conseqüent ascens a Preferent, i a més, amb la cirereta d'avançar tres rondes a la Copa Catalunya i trobar-se jugant enfront del FC Barcelona.


També homenatge a les tricampiones. Copa Catalunya, Lliga i Copa de la Reina és un triplet que demostra que han sigut les millors a nivell nacional, i el passadís de campiones que han rebut, el tenen merescut. Aquest equip, amb progressió, pot repetir triplet i a més donar algun ensurt a la propera edició de la Champions League.


Tampoc ens podríem oblidar de les jugadores del CE Sabadell, autèntiques guerreres que aquesta temporada ho han donat tot sobre la gespa, arribant amb la benzina justa ara a final de temporada, i a les canteranes que han també debutat avui. Natalia, Heis, Desi, Marisol, Tania, Mayo, Melania, Cosi, Ruth, Gisela i Aranda han sigut titulars, però també han demostrat Mati, Carla López, Arantxa, Carralero i Sandra ser peces importants de l'ascens i Laura Segura (que ja havia debutat amb el sènior), Inés Palmiero i Cristina Gómez, han agafat l'alternativa i han demostrat que en uns anys poden ser jugadores molt vàlides per al club.

El públic, normalment escàs a Olímpia, ha sigut una de les altres notes positives de la tarda. Aproximadament 750 espectadors han omplert la part baixa de la tribuna i penyes com La Força Arlequinada i Supporters Gol Nord, han donat ambient al partit. Els fidels que al desembre passen fred en els camps on juga el sènior, avui gaudien relaxadament de l'ambient de la Nova Creu Alta.

Per últim, el partit. Olga Garcia ha fet 4 gols, Marta Corredera, Alba Aznar i Judith Fernández, 2 cadascuna i Zaïra Flores, Gema Gili i Melania en pròpia porta han pujat el 0-13 al marcador. Poc es pot fer quan hi han 3 categories de diferència, i et visita un equip amb jugadores de la talla de Laura Ràfols, Laura Unzué, Kenti Robles, Olga Garcia, Alba Aznar o Marta Corredera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada