diumenge, 2 de juny del 2013

Copa Catalunya: CE Sabadell - UE Cabanes 2-0

Les arlequinades guanyen i accedeixen a la tercera ronda de la competició

El CE Sabadell afrontava un partit molt difícil contra la UE Cabanes, segones classificades al grup III de Primera Catalana, i més quan tenien un equip plé de baixes importants.

Les arlequinades segueixen oferint satisfaccions.

El partit va començar amb molta igualtat i ben aviat es veuria que les visitants en cap moment van venir a gaudir del sol i de la bona temperatura que hi va haver a Olímpia, si no que venien amb la intenció de jugar amb molt criteri i guanyar, conscients de que aquesta eliminatòria a partit únic donava per finalitzada la competició oficial per un dels dos equips. Si bé les arlequinades varen tenir una mica més el control de la pilota, eren les grogues les que aconseguien arribar amb més perill a la porteria de Pinto, que va tenir feina en un parell d'ocasions, sobretot en una falta molt ben aturada per la seva part. En canvi, les locals van anar guanyant terreny, i quan varen superar la falta de Mayo enmig del camp i es varen veure conscients de la gran qualitat que tenen si col·laboren en la construcció de joc, es va veure un Sabadell superior, fins que en una jugada personal per la banda d'Arantxa, desprès de deixar clavades a dues rivals, va fer una centrada que la defensa va desviar, però Mati va estar atenta i va fer el 1-0 al minut 36. Llavors, el partit es va asserenar i amb aquesta mínima renda es va arribar al descans.

Al segon temps, les visitants varen sortir amb més ambició, intentaven combinar i explotar sobretot la seva banda dreta, però la defensa arlequinada, va estar excel·lent en aquesta calorosa matinal de diumenge i va demostrar ser un dels puntals de l'equip per a aconseguir celebrar l'ascens, i de pas fer alguna cosa important en la Copa Catalunya. Amb confiança, de nou les vallesanes varen anar agafant metres i fent-se el partit seu, amb fases on van estar a punt de monopolitzar el joc i on sols patien en els perillosos contracops de les visitants, fins que Mati va avisar amb un xut que va anar al pal i desprès als peus de la portera, fins que quan el partit s'estava posant de nou més igualat, va aparèixer Laura Heis, per recollir una pilota a uns 20 metres de l'àrea i deixar anar un xut dur i alt que la portera visitant sols va poder acariciar amb els dits abans de que s'allotgés a les seves malles i que el 2-0 pugés al marcador, al minut 81. El partit va seguir amb les gironines desesperades per intentar donar la volta al marcador, però amb les sabadellenques trencant el ritme del joc i aconseguint la victòria final.