divendres, 21 de juny del 2013

Dissabte, 18.30 CE Sabadell - FC Barcelona

El partit que queda de quarts de final de Copa Catalunya, en un marc incomparable


Aquest dissabte, 22 de Juny, a les 18.30, es disputarà l'últim partit de quarts de final de Copa Catalunya, on el guanyador obtindrà el passi per a la final-four, on es trobarà al Llevant LP per buscar un lloc a la final contra el guanyador del RCD Espanyol - CECF Les Garrigues en la competició que inicia la temporada del futbol femení.


Cartell: Natàlia Pinto.



El partit es disputarà en un marc excepcional per al futbol femení, la Nova Creu Alta, on antigament el CE Sabadell FC havia jugat part dels seus partits quan passejava la samarreta arlequinada a Primera divisió nacional, antiga Superlliga, i aquest cop l'entrada serà gratuïta, a la zona de tribuna, en un partit on s'espera bastant afluència de públic, no sols per l'entitat de les rivals, si no per que hi han ganes de competició entre el soci arlequinat.



Gisela Vidal.

En declaracions pre-partit, Gisela Vidal, una de les jugadores amb més tècnica de l'equip ens comenta: 'Aquest partit és com un premi per l'equip, tant per les jugadores com per al cos tècnic, i també per tots aquells que sempre ens han donat suport. Personalment, només el fet d'arribar fins aquí m'omple d'orgull i em fa feliç. A més, ens deixen jugar a la Nova Creu Alta... Totes les paraules que es puguin dir al respecte es quedarien curtes per expressar el que això significa per mi i per a moltes de les meves companyes. Sortirem a donar-ho tot , com sempre hem fet, amb tota la il·lusió del món. Sabem que és un partit molt complicat contra un equip que aquesta temporada ho ha guanyat tot a nivell nacional, però no hi ha res perdut fins que es xiuli el final del partit'.


Esther Rodríguez

Esther Rodríguez, que en els últims partits ha estat a un gran nivell i ha exercit sobre la gespa de capitana amb fermesa, també ens deixa la seva opinió: 'És un gran partit i ja sols amb jugar-lo és com una victòria per nosaltres, és un premi per tota la temporada. Serà difícil, molt, però ho anem amb ganes i molta il·lusió, ja que és una nova experiència de la que segur aprendrem i mai oblidarem. També jugar a la Nova Creu Alta augmentarà la dificultat amb la que afrontem el partit, ja que és més gran, i amb gespa natural, però no ens preocupa, per que és un orgull poder jugar un partit com aquest a l'estadi, saltar al camp venint del túnel de vestuaris... Serà quelcom màgic que almenys a mi em marcarà per sempre. Sobre els nervis, des de que vaig saber que podíem jugar contra el Barça, no hi ha hagut dia que no ho pensi i que m'imagini el moment. Tot el demés, doncs sortirem a fer-ho el millor possible, a gaudir del partit i a seguir agradant a tota aquesta gent que ha estat sempre amb nosaltres'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada