divendres, 14 de juny del 2013

Infantils: Torneig de Toulouse

Els dos infantils del CE Sabadell es varen desplaçar a Toulouse per disputar un torneig internacional


Desprès de 7 hores d'autocar, els dos infantils varen arribar a la ciutat de Toulouse el Divendres, en un llarg viatge, però amb la mirada posada en un torneig que havia de servir per gaudir d'un cap de setmana de futbol però també de companyerisme entre aquests dos equips del club. 

No sols futbol es va viure a Toulouse (Foto enviada per Jordi Guillem).

Infantil A:

El Dissabte 8 de Juny, va començar el matí jugant contra el Saint Ettiene, un equip considerat dels millors de França en futbol femení, amb un primer equip que ha quedat en sisena plaça de Lliga de primera divisió, però que ha celebrat un sots-campionat de Copa. El partit va ser molt ajustat i complicat i es va empatar, demostrant força nivell, amb 0-0 final. El segon partit, contra l'SFB Ariège, es va empatar també, de nou 0-0, i es va veure un rival que també va complicar molt la vida a les arlequinades.

Començava el tercer partit del grup, contra el FC Saves 31, i es va guanyar, amb contundència, per un ample 5-0. En l'últim partit del dissabte, l'Infantil A del CE Sabadell es va enfrontar a l'AS Muret, un equip amb força potencial també en el futbol base femení, i que la propera temporada el seu equip sènior, jugarà a primera divisió de la Lliga, per 2-0. Desprès de tancar la primera fase, de grups amb 2 victòries, 2 empats i cap derrota, amb 7 gols a favor e imbatudes, es va anar a fer un passeig per Toulouse i l'equip va conèixer la ciutat.

Diumenge es va començar afrontant el partit de Quarts de final contra el Kilwinning SC Girls, un equip escocès molt ben plantat sobre el camp, i desprès d'empatar 0-0, una llarga tanda de penals va sentenciar a les arlequinades i varen caure derrotades. Amb sols 20 minuts de descans, l'equip va haver d'afrontar un dels partits de classificació entre la cinquena i vuitena plaça, on amb poc temps de descans i amb el cap encara a la tanda de penals, el Montpellier HSC va derrotar a les sabadellenques per un ajustat 1-0. L'equip, però va recuperar-se, sobretot anímicament i va afrontar l'últim partit del seu torneig, enfrontant-se de nou a l'SFB Ariège, que tants problemes va donar a la primera fase, tornant a empatar amb elles, 1-1, però se les va derrotar en la tanda de penals. Van quedar setenes.

Infantil B:

El primer partit que va afrontar l'equip, va ser un debut enverinat, contra un equip que també té el seu sènior a primera divisió francesa, el Montpellier HSC i que va derrotar a les arlequinades per 2-0. En el segon encontre, les jugadores de l'Infantil B van demostrar ganes de treure's l'espina del debut, fent un gran partit, on mereixien la victòria, però la pilota va decidir no voler entrar sols un cop, i es va acabar empatant, 1-1.

En el tercer partit de la primera fase, les arlequinades es varen haver d'enfrontar a l'equip organitzador, l'ES Saint-Simon Toulouse, i es va tornar a empatar, també 1-1. Les noies llavors, varen afrontar l'últim partit del dissabte, enfrontant-se al FCF Hénin-Beaumont, un altre equip amb força bona cantera, amb un sènior que la propera temporada també estarà a primera divisió de la Lliga francesa, per 2-0. Així, l'equip va acabar la fase de grups amb 1 victòria, 2 empats i 1 derrota, amb 6 gols marcats i 4 encaixats.

La segona fase per a elles, va començar enfrontant-se a les quartes classificades del grup B, la UE Breda, a les que varen derrotar i desprès varen donar compte també del filial de l'AS Muret i al Garonne, per quedar així novenes en el torneig, fent un meritori diumenge, que les va fer tornar amb molts bons ànims cap a Sabadell, però el més important, és que els dos Infantils femenins del CE Sabadell, varen tornar amb una experiència agradable viscuda en primera persona i havent gaudit molt.


Agraïments especialment a en Jordi Guillem, que ens ha passat tota la informació del torneig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada