dilluns, 10 de juny del 2013

Resum de la tercera ronda de la Copa Catalunya

Avui us presentem tots els resultats de la tercera eliminatòria de la competició i com queda el quadre final


Aquest passat cap de setmana es varen disputar els partits de la tercera ronda de la Copa Catalunya, on cal destacar la victòria del CE Sabadell, aconseguint derrotar a un equip dues categories per sobre, el Cerdanyola FC, i la del CECF Les Garrigues, batent també a un equip de Segona Divisió nacional, encara que va descendir, com és la EF Bonaire.


El derbi vallesà va tenir color local (Foto: Paula Líndez).

Cronològicament, el primer enfrontament, era el derbi del Vallès Occidental, on s'enfrontaven el CE Sabadell, de Primera Catalana i que la propera temporada disputarà la Lliga de Preferent, contra un Cerdanyola FC que disputa la Segona Divisió nacional. Sorprenentment, les locals, van remuntar el 0-1 inicial marcat per Flor per acabar imposant-se per 4-1 i jugar ara els quarts de final contra el FC Barcelona.

El següent partit en començar, va enfrontar al Nàstic, contra la UE Sant Andreu, en un encontre que a priori semblava molt anivellat, ja que els dos equips varen disputar la Lliga de Segona Divisió nacional, però que en realitat sons va ser igualat durant els primers 60 minuts, el que les visitants varen aguantar. El 4-0 final, donava a les de Valls el passi a quarts de final, on rebran al RCD Espanyol.

El tercer partit d'aquesta ronda, enfrontava a dos equips de Preferent catalana, com son l'Atlètic Prat i el CF Igualada, en el que va ser un partit molt igualat, resolt amb dos gols de l'extrem dreta visitant Judit Pablos, i amb un 0-2 final que classifica a les de l'Anoia per a quarts de final, on es trobaran a FC Llevant LP en un partit que es jugarà a Les Comes, un estadi digne de gaudir-lo.

I l'últim partit, també amb sorpresa, va ser el que enfrontava a les locals, el CECF Les Garrigues, equip sots-campió de Primera Catalana, contra la EF Bonaire, de Segona Divisió nacional, i que davant la sorpresa de tots, es va arribar a posar amb un 4-0 a favor de les de Les Borges Blanques, encara que en els últims minuts, les egarenques varen estar a punt de remuntar. Ara, les lleidatanes, rebran al CD Sant Gabriel.

Tercera eliminatòria, 8 i 9 de Juny:

Dissabte, 8 de Juny:
CE Sabadell - Cerdanyola FC     4-1
Nàstic/Escola Valls - UE Sant Andreu     4-0

Dumenge, 9 de Juny:
At. Prat - CF Igualada     0-2
CECF Les Garrigues - EF Bonaire     4-3

Quarts de final, 15 i 16 de Juny:

CE Sabadell - FC Barcelona
CF Igualada - FC Llevant LP
Nàstic/Escola Valls - RCD Espanyol
CECF Les Garrigues - CD Sant Gabriel

Es dona la circumstància que el FC Barcelona jugarà el Diumenge, 16 de Juny la final de la Copa de la Reina i el seu partit contra el CE Sabadell,
 es podria aplaçar.

Les semi-finals i la final es realitzaran en una final-four com la passada temporada en lloc i dates per concretar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada