dilluns, 17 de juny del 2013

Resum dels Quarts de final de la Copa Catalunya

Un resultat contundent, una sorpresa consumada i una altre sorpresa abans de conèixer el quart semi-finalista


Aquest cap de setmana, es varen disputar tres dels quatre partits corresponents als quarts de final de la Copa Catalunya de futbol femení en la seva edició del 2013. Recordem que aquesta competició finalitzarà amb una Final-Four que es disputarà com a tret de sortida de la propera temporada, en dates i llocs per definir encara.


Les Garrigues arriben per primer cop a semi-finals.

El primer partit cronològicament parlant va ser el que enfrontava a Igualada a les locals contra el Llevant Las Planas, i on al minut 17, Mariona es va regatejar a la portera visitant, marcant el 1-0, encara que tres minuts desprès la visitant Eva Maria va empatar. Al segon temps, de nou Mariona va avançar a les igualadines i les vermelles varen empatar a falta de 10 minuts per al final, fent que el partit anés als penals, on més encertades, les del Baix Llobregat varen sentenciar amb un indiscutible 1-4.

A Valls, el Nàstic rebia al RCD Espanyol, però al minut 34, amb el 0-4 ja es va veure que no hi hauria marge per a la sorpresa. Al segon temps, amb el cansament local, els gols varen anar caient del cantó visitant.

El Diumenge, en canvi, es va viure la que és per ara la gran sorpresa d'aquesta eliminatòria de la competició, quan a Les Borges Blanques i al minut 13, Gemma Marrades va donar la primera campanada per posar el 1-0 al partit, igualat per Arola al minut 32 i arribant al descans amb 1-1 al marcador. Al segon temps, les visitants varen dominar i varen tenir les millors opcions, però seria Anna Roset la que marcaria el 2-1, al minut 76. La recompensa per a les visitants arribaria al minut 85 amb el gol de Mireia Garcia, que posaria el 2-2 amb el que s'arribaria als penals, decidits per a les liles amb el 3-1 final.

Quarts de final, 15 de Juny:
CF Igualada - FC Llevant LP     2-2 (FC Llevant als penals)
Nàstic/Escola Valls - RCD Espanyol     1-8

Quarts de final, 16 de Juny:
CECF Les Garrigues - CD Sant Gabriel     2-2 (CECF Les Garrigues als penals)


Quarts de final, 22 de Juny:
CE Sabadell - FC Barcelona     18.15 hores

Final-four:
FC Llevant LP - Guanyador CE Sabadell/FC Barcelona
RCD Espanyol - CECF Les Garrigues

Es disputarà en lloc i dates per decidir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada