dimecres, 17 de juliol del 2013

Champions League, anàlisi de la fase prèvia (i III)

Els dos grups amb més interès de la fase prèvia


Avui, en la tercera part dels grups de la primera fase de la Champions League femenina, us presentem els dos últims grups, que classificaran a les esquadres que guanyin el grup i a les que se les sumarà els dos millors segons dels vuit grups per a setzens de final.


Un somni que comença a l'estiu.

Grup 7:
Apollon Limassol LFC
ASA Tel-Aviv FC
FC Union Nové Zámky
CS Goliador Chişinău


Les locals, son el millor equip de Xipre, de llarg, i a més, tenen suficient poder econòmic per poder fitxar a les jugadores estrangeres de països com Romania per a potenciar encara més una plantilla que és la base de la selecció nacional. La passada temporada es varen passejar a la fase prèvia i les tres últimes temporades han accedit al seu sostre esportiu, els setzens de final de la Champions, eliminades per Svezda Perm, Sparta Praha i Torres Calcio, mentre que a la temporada 2009/10 a la fase prèvia sols va caure amb el potent Rossiyanka rus. Les seves rivals seran ASA Tel-Aviv FC, que fa dues temporades va arribar a setzens, caient també amb unes conegudes de les xipriotes, Torres Calcio, les eslovaques del FC Union Nové Zámky que debutarà a la competició i les moldaves del CS Goliador Chişinău, un equip que la temporada passada va perdre els 3 partits de la prèvia.

Grup 8:
FC Twente
Glasgow City LFC
Osijek
Birkirkara FC

Un dels grups estrella d'aquesta primera ronda de la competició. el FC Twente actuarà com a local i vol repetir arribar a setzens de final, com la temporada passada, on varen caure davant el dur Rossiyanka rus, donant molts problemes a les russes, i es classifiquen per part de la cada cop més potent BeNeLeague, unió de les lligues de Bèlgica i dels Països Baixos. Les seves màximes rivals, son les escoceses del Glasgow City LFC, un equip molt perillós, que la passada temporada va caure en setzens contra el Fortuna Hjørring i que fa dues temporades es varen plantar a vuitens de final, dominant la fase de grups, eliminant a les islandeses del Valur desprès i caient sols davant les potents Turbine Postdam. Les seves acompanyants en el grup, seran les croates del Osijek, hereves del WFC Osijek que va participar ja a la competició les temporades 2007/08, 08/09 i 09/10 i que renascudes han repetit a la 10/11, on varen arribat a setzens, caient amb el Göteborg FC i la temporada passada, caient a la prèvia contra el propi Glasgow City LFC i PK-35 de Finlàndia. Les malteses del Birkirkara FC que buscaran puntuar per primer cop en les seves quatre participacions a la competició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada