dissabte, 24 d’agost del 2013

Final Four Copa Catalunya 2013

Tot preparat per la fase final de la primera competició de la temporada


Aquest proper dissabte 31 d'Agost i diumenge 1 de Setembre, es disputarà la final-four de la Copa Catalunya en la seva edició del 2013, amb dos equips clars favorits, el RCD Espanyol i el FC Barcelona, que intentaran sumar el seu cinquè títol, davant un altre equip de Primera divisió nacional, el Llevant de Sant Joan Despí i la sorpresa de la competició, un CECF Les Garrigues que intentarà gaudir de la experiència i posar-se en forma davant la nova temporada, on intentaran de nou l'ascens a preferent. Durant aquesta setmana, anirem informant de la competició.


Comença oficialment la temporada de futfem (Foto: Pedro Salado).

RCD Espanyol - CECF Les Garrigues 

Les periquites son absolutes favorites per a guanyar aquesta semi-final i arribar a intentar lluitar per el títol. A pesar de les baixes que hi van haver a final de temporada de puntals de l'equip com son la portera Mariajo Pons, o també les de la central Vanesa Gimbert o de la internacional Willy Romero. Les de Les Borges Blanques, desprès de quedar sots-campiones del Grup II de Primera Catalana, aquesta temporada seguiran intentant pujar de categoria, en un grup on es veuran les cares amb les sabadellenques de la UD La Planada.

FC Barcelona - Llevant LP

El Futbol Club Barcelona intentarà arribar a la seva novena final de Copa Catalunya de les nou edicions disputades, per a així també tenir la opció de revalidar el títol i aconseguir el seu cinquè campionat consecutiu, amb el que aconseguiria superar també la marca de les seves màximes rivals en el futbol català. Les blau-granes es presentaran amb un equip amb forces novetats, pensat per repetir triplet i per donar guerra a la Champions, mentre que el Llevant, ha renovat part de l'equip, inclòs la banqueta, on debuta a la banqueta Natalia Astrain, que a part d'aquest debut complicat contra les favorites de la competició, tindrà com a objectiu acabar de bastir a un equip que té com a meta la permanència a la categoria.


Títols i finals:

RCD Espanyol, 4 títols en 7 finals.
FC Barcelona, 4 títols en 8 finals.
UE L'Estartit, 0 títols en 1 final.


2005   RCD Espanyol - FC Barcelona     1-0
2006   RCD Espanyol - FC Barcelona     7-1
2007   RCD Espanyol - FC Barcelona     3-0
2008   RCD Espanyol - FC Barcelona     2-0
2009   FC Barcelona - RCD Espanyol     3-3 (Barça als penals)
2010   FC Barcelona - UE L'Estartit       3-0
2011   FC Barcelona - RCD Espanyol     1-0
2012   FC Barcelona - RCD Espanyol     1-1 (Barça als penals)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada