dissabte, 31 d’agost del 2013

La final està servida

Cap sorpresa a les semifinals

Aquest Diumenge, a les 12.00, en el propi Estadi Joan Baptista Milà, es disputarà la final de la Copa Catalunya 2013, entre el RCD Espanyol i el FC Barcelona, esperem que es vegi un gran partit i sobretot, que la gent que s'acosti a la final vegin un gran espectacle.

RCD Espanyol i FC Barcelona repeteixen final (Foto: Pedro Salado).

En les semifinals, el FC Barcelona va eliminar al Llevant Les Planes en un partit on a la mitja part ja manava al marcador per 2-0, amb gols de Vicky Losada i Kenti Robles, als minuts 15 i 28, i rematarien a la segona part amb dos gols més, obra de Sonia Bermúdez, sols 4 minuts desprès de començar la segona part i de nou Kenti Robles a falta d'un minut per al final del partit, en un encontra que va acabar amb un clar 4-0 final, però on les blaugranes, a pesar del gran joc desplegat, es van trobar força oposició d'un conjunt que pot sonar molt de si a la Lliga.

A la segona semifinal, el RCD Espanyol va donar compte de la ECF Les Garrigues, per un escandalós 9-0. Les barcelonines, obrien foc ja al minut 10 per obra de Paloma Fernández i Sonia Zarza marcaria dos gols més i Bàrbara Latorre un altre per arribar al descans amb un contundent 4-0. A la segona part, Clàudia Montagut i Núria Mendoza marcarien 2 gols cadascuna i un més Bàrbara Latorre, per sentenciar el marcador en un partit on es va veure la gran diferència entre un equip que disputa la Primera divisió nacional i un altre que és un clar favorit al seu grup de Primera Catalana, però no podem oblidar que a pesar d'aquestes 3 categories de diferència, les de Les Borges Blanques han arribat a aquesta semifinal amb molt mèrit i eliminant a equips de categoria superior.