divendres, 9 d’agost del 2013

Resum de la jornada 1 de la Champions League

La prèvia de la màxima competició continental, en joc


Aquest dijous ha començat la primera fase de la Champions League 2013-14, on 32 equips dividits en 8 grups intenten accedir a la fase d'eliminatòries, i sols 10 d'aquests equips, les 8 campiones de grups i els dos millors equips classificats en segona plaça de grup, accediran a setzens de final, on es trobaran als 22 equips classificats segons coeficient UEFA.

Comença la competició (Foto: Roger Benet).

Grup 1:

Les locals, el WFC SFK 2000 Sarajevo, va sumar els seus primers 3 punts, sobre el Cardiff City FC per un còmode 3-0, demostrant que son les autèntiques favorites del grup. En l'altre partit, les turques del Konak Belediyesi GSK es varen imposar sorprenentment al FC NSA Sofia per 2-0.

Grup 2:

Les sèrbies del ŽFK Spartak Subotica varen guanyar 10-0 al SK Liepājas Metalurgs i seran les úniques opositores a les favorites del grup, un Olimpia Cluj-Napoca que va guanyar sense esforç al Gintra Universitetas per 3-0.

Grup 3:

Crusaders Strikers WFC va perdre per un contundent 0-5 contra les favorites del grup, el WFC Kharkiv, i en un ajustat partit, el MTK Hungária FC va vèncer al Raheny United FC per 3-2, havent de defensar aquesta curta avantatge els últims 20 minuts de partit davant unes irlandeses que van tenir forces opcions d'empatar.

Grup 4:

Les locals del Clube Atlético Ouriense varen caure en el seu debut amb el FC Zürich Frauen per un ampli 0-5, i en l'altre partit del grup, KÍ Klaksvík i WFC Ekonomist varen firmar el 1-1 deixant clar que aquest serà un dels grups més complicats per a poder passar a la fase d'eliminatòries.

Grup 5:

El WFC Pomurje va caure davant les poloneses del RTP Unia Racibórz per 1-3 i el FC Bobruichanka bielorús va tenir moltes més dificultats de les previstes per derrotat al Ada Velipoje, per 3-1 i on la albanesa Arlinda Gruda amb 17 anys va disputar el seu quart partit de Champions, i va fer el seu primer gol en competicions internacionals, demostrant que té un futur envejable.

Grup 6:

L'equip anfitrió, les finlandeses del PK-35 Vantaa varen demostrar que son les favorites apallissant al ŽFK Bilјanini Izvori 2010 per un clar 13-1 i en canvi les altres aspirants a passar ronda, el FC PAOK, van caure derrotades sorprenentment per les estònies del Pärnu Jalgpalliklubi per 1-3.

Grup 7:

Apollon Limassol LFC, les més clares candidates a passar ronda en aquest grup, varen jugar al ralentí per a guanyar al FC Union Nové Zámky per 2-0 i en canvi el ASA Tel-Aviv FC va donar molt bona imatge guanyant per un clar 6-0 al CS Goliador Chişinău.

Grup 8:

FC Twente i Glasgow City LFC lluitaran per la primera plaça de grup, i per començar van donar compte de les seves rivals, el Birkirkara FC i el Osijek, a les quals varen derrotar per 6-0 i 7-0 respectivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada