diumenge, 29 de setembre del 2013

CE Sabadell - Sant Quirze de Besora 4-1

Els 3 primers punts arriben al primer partit a casa

La contundent derrota en el primer partit de temporada, aixecava recels entre part de l'afició arlequinada, però desprès de la contundent victòria d'avui, acompanyada del bon joc que s'ha desplegat, demostren que a Vic es va perdre contra un equip que està cridat a ser el favorit per l'ascens i a lluitar per a sentenciar la lliga. En canvi, a Olímpia, s'ha vist avui el vertader potencial d'aquest equip, que té plantilla i joc per assegurar-se una permanència prou tranquil·la a Preferent.

Patri Ballesteros (12) celebra el seu primer gol oficial amb el sènior.

El partit ha començat amb nervis a les files locals, que s'han accentuat a partir del minut 4, quan Ivet Vilar feia el 0-1, que posava en franquícia a les visitants. A partir d'aquell moment, les arlequinades anaven menjant terreny a les roig-i-blanques, però sense acabar de concertar la seva cita amb el gol, fins que al minut 35, hauria de ser Gisela Vidal, aprofitant un llançament de falta per una mà que ha fet la rival Sílvia Robles (i amb la que s'ha guanyat la groga) que faria l'empat i faria pujar el 1-1 al marcador. Això faria créixer en confiança a les arlequinades, que sols conc minuts desprès, per mitjà d'Ana Aranda, farien el 2-1 que donava la volta al marcador i feia que les sabadellenques es lliuressin dels pocs dubtes que podrien tenir respecte al rendiment que poden donar al campionat de lliga. Amb aquest resultat, els dos equips anirien al vestuari a recompondre les seves esquadres per afrontar el segon temps.

A la segona part, el CE Sabadell començava a tocar cada com més i amb més criteri, i les osonenques tenien cada cop més dificultats per a poder robar i crear joc amb la pilota als peus. Les arlequinades amb un córner i una altre jugada elaborada, han avisat, i seria la juvenil Patri Ballesteros, la que faria el seu primer gol oficial amb el sènior arlequinat, en el seu primer partit que hi disputava, en el minut 59, batent a la portera rival, que poc podia fer-hi. Amb el 3-1, les vallesanes ja tenien el partit coll avall i buscaven la tranquil·litat davant un equip que mai ha perdut la cara del partit, i que s'ha estirat, tenint un parell d'oportunitats que han arribat a les segures mans d'Inés Palmiero, que ha tingut també uns minuts substituïnt a Pinto, i ha sigut Arantxa, en un gol de qualitat, superant per el costat a la portera, la que ha posat el 4-1 definitiu, sentenciant el partit.

Amb aquesta victòria, el CE Sabadell suma els seus primers tres punts a la lliga, tot just a la segona jornada de competició, i es treu de sobre la pressió de la primera victòria, i s'enfrontarà al CF Lloret, de nou a casa, la propera setmana.