dijous, 26 de setembre del 2013

La cantera del CE Sabadell

La base del club arlequinat


Una nova temporada comença al futbol base i us donem a conèixer la estructura d'un dels clubs del Vallès. El CE Sabadell FC, institució fundada el 1903 i on fa anys que també tenen equips i condicions per a que les noies es formin en el futbol femení, aquesta temporada comptarà amb set equips, el sènior i sis més que composaran la estructura formativa. Us presentem en aquest article, els equips i categories, a part del Sènior, conduïdes per Carlos Arean i Carlos Ortega, que composen la piràmide del club.

Corredera, Vicky Losada i Alèxia, tres ex-arlequinades campiones de Lliga.

Per segona temporada consecutiva, el Juvenil-Cadet A, militarà a Primera Divisió, competint contra els millors clubs catalans, amb en Xavi Sanmiquel i Mari Mayoral a la banqueta. L'objectiu és aconseguir de nou una permanència còmode i formar una base per a lluitar les properes temporades per fites més altes desprès dels canvis que hi han hagut aquesta passada campanya.

El Juvenil-Cadet B, per la seva part, militarà a Segona Divisió, amb Ramon Gonzálvez i Ana Aranda com a entrenadors i per la seva part tindran com a objectiu quedar el més amunt de la seva categoria, ja que no poden pujar, però sense perdre de vista el caràcter formatiu per a aconseguir que al Juvenil-Cadet A hi arribin jugadores sobradament preparades.

També tenen un Infantil-Aleví A, que disputarà la lliga de Primera Divisió de la categoria, amb Jordi Guillem i Eli Martínez com a responsables. Tindran com a grans rivals els primers equips de FC Barcelona, CE Sant Gabriel i Llevant-Les Planes per lluitar per la segona plaça que possiblement (dependria dels altres grups) els donaria el bitllet per tornar a jugar les semi-finals del Campionat de Catalunya.

També disputa el Infantil-Aleví B, la Lliga de Primera Divisió amb Eduardo Sáez i Tania Cabello portant a l'equip des de la banqueta. Junt amb RCD Espanyol, CE Sant Gabriel i UE Sant Andreu, son els únics equips en tenir 2 equips a la màxima categoria, evidentment en grups diferents. El caràcter d'aquest equip, serà més formatiu que competitiu, però com sempre, l'equip té com a objectiu quedar lluny del descens.

L'Aleví-Benjamí A, dirigit per Òscar Jensana, Marta Cruz i Cristina Gómez, disputarà el Grup III de la Lliga de la seva categoria, on es trobarà a un equip de cantera potent com és el CE Sant Gabriel, i clubs amb tradició formativa com és la PBB La Roca o la UCF Santa Perpètua.

L'Aleví-Benjamí B, conduït per en Roger Domingo, Sara Palmiero i Anna Canyís tindrà un grup més complicat, el II, amb rivals de la talla del Cerdanyola, RCD Espanyol, UE Sant Andreu i EF Barberà-Andalucía, i amb el filial del CE Sant Gabriel. L'equip és eminentment formatiu i tindrà que treballar per que les nenes aprenguin tots els secrets de l'esport i progressin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada